Yardım Mi8 Huawei smartwatch GT 2 bildirim almıyor

fthzr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fthzr
Cihazım
Mi8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba.
Mi 8 telefonum var.
Huawei smartwatch GT 2 saatim de var.
Bağladığımda 1-2 saat bildirim geliyor. Sonra bildirimler kesiliyor.

Saati başka telefonda deneyince sıkıntı yok mi8 ile deneyince problem yaşıyorum.
Yardımcı olabilir misiniz?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Health uygulamasının izinlerini kontrol edin hocam. Muhtemelen ilk kurulumunda izinlerden birini vermeyi unuttmuşsunuzdur.

Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları yönet altından health uygulamasını seçtikten sonra izinleri verebilirsiniz.

Oyla:

fthzr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fthzr
Cihazım
Mi8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Health uygulamasının izinlerini kontrol edin hocam. Muhtemelen ilk kurulumunda izinlerden birini vermeyi unuttmuşsunuzdur.

Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları yönet altından health uygulamasını seçtikten sonra izinleri verebilirsiniz.
İzinleri kontrol ettim. Hepsi verildi. Hem izinle alakalı olsa hiç gelmemesi gerek bildirimlerin. Health uygulamasını silip tekrar yükleyince 1-2 saat düzgün çalışıyor. Sonra tekrar bozuluyor.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
İzinleri kontrol ettim. Hepsi verildi. Hem izinle alakalı olsa hiç gelmemesi gerek bildirimlerin. Health uygulamasını silip tekrar yükleyince 1-2 saat düzgün çalışıyor. Sonra tekrar bozuluyor.
Başta gelmesi ama aradan zaman geçtikten sonra gelmemesi huawei health uygulamasının arka planda kapandığını ve sistemin yeniden kendsini başlatmasına izin vermediğini gösteriyor. Dolayısıyla sorununuz uygulama izinleri ile ilgili. Arka planda başlatma veya otomatik başlatma izinlerinin seçili olduğunda emin olun. Sorununuz çözülmez ise anı ekranda yer alan pil tasarrufu menüsü altından MIUI Pil tasarrufu değil, kısıtlama yok olarak seçebilirsiniz.

Oyla:

fthzr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fthzr
Cihazım
Mi8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başta gelmesi ama aradan zaman geçtikten sonra gelmemesi huawei health uygulamasının arka planda kapandığını ve sistemin yeniden kendsini başlatmasına izin vermediğini gösteriyor. Dolayısıyla sorununuz uygulama izinleri ile ilgili. Arka planda başlatma veya otomatik başlatma izinlerinin seçili olduğunda emin olun. Sorununuz çözülmez ise anı ekranda yer alan pil tasarrufu menüsü altından MIUI Pil tasarrufu değil, kısıtlama yok olarak seçebilirsiniz.
Söylediklerinizin hepsini yaptım.
Healt uygulamasını silip kurunca birkaç saat oluyor onunda dışında olmuyor. Tüm izinlerini pil tasarrufu hepsini dediğiniz şekilde yaptım

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Söylediklerinizin hepsini yaptım.
Healt uygulamasını silip kurunca birkaç saat oluyor onunda dışında olmuyor. Tüm izinlerini pil tasarrufu hepsini dediğiniz şekilde yaptım
Health uygulaması kuruluşta MIUI özel izinleri alıyor normalde. Şu an aktif olarak ben de kullanıyorum.

Health uygulamasını açın ve ana ekran tuşu (Tam ekran hareketleri kullanıyorsanız yukarı kaydırarak) ile ana sayfaya dönün. Menü tuşuna basın. ((Tam ekran hareketleri kullanıyorsanız yukarı kaydırın ve basılı tutun) Son uygulamalar ekranı gelecektir. Bu ekranda health uygulamasına basılı tuttuğunuzda yan taraı-fında bir menü açılacak. Açılan menüde kilit simgesine tıklayın. Bu işlem sonrasında kapanmaması gerekir.

Oyla:
Üst Alt