Yardım Mi8 Hakkinda Yardimci olurmusunuz Lutfen

Nethernet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
mi8
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu global 10.2 Kararli
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaslar oncelikle merhabalar araniza yeni katildim. İlk defa xiaomi bir cihaz kullaniyorum bilemedigim bir ton ozellikle karsi karsiyayim ister istemez menuler vb neyse soruna gelecek olursak arkadaslar Soyle izah edeyim Ornek ayarlar menusundeyken asagi yukari gezinirken ekran sanki uzuyor (kayiyor gibi oluyor) bu genel arayuzmu yoksa sorun cihazdan kaynaklimi?
2.sorum ise Klavye Konusunda samsung Klavyeye gecebilecegim bir uygulama yada ayar varmidir klavyeye cok yabanciyim :(
3 sorun ise Zil sesi ve bildirim sesi ayni sanirim zil sesini yuksek tutup bildirim seslerini dusuk seviye olarak ayarlayamiyorum..
Biraz uzun fazla oldu sorunlar ama yardimci olursaniz gercekten cok minnettar olurum simdiden tesekkur ederim ilgilenen arkadaslara iyi forumlar. (Cihaz mi8 )

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-03-02-02-16-56-063_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-03-02-02-16-56-063_com.android.settings.png
    106,5 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2019-03-02-02-16-49-558_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-03-02-02-16-49-558_com.android.settings.png
    101,6 KB · Görüntüleme: 35

Nethernet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
mi8
Konular
8
Oyla:

Mi8gold

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
mi note 10
Konular
9
Klavye bölümünde istediğin gibi klavyeyi seçip kullanabilirsin
Sayfa aşağı yukarı kayması arayüzü herhangi bir problem yok cihazda
Zil sesi ile bildirim sesi aynı olamaz mi cihazlarda ama değiştirebilirsiniz güle güle kullanın şuan en iyi Xiaomi telefonunu kullanıyorsunuz

Oyla:

Nethernet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
mi8
Konular
8
Klavye bölümünde istediğin gibi klavyeyi seçip kullanabilirsin
Sayfa aşağı yukarı kayması arayüzü herhangi bir problem yok cihazda
Zil sesi ile bildirim sesi aynı olamaz mi cihazlarda ama değiştirebilirsiniz güle güle kullanın şuan en iyi Xiaomi telefonunu kullanıyorsunuz
Tesekkur ederım hocam dıger sorunları hallettım şuan için bildirim ve zil sesı seviyesıni ayrı ayrı kullanmak istiyorum örn zil sesım yuksek mecburen fakat zil sesi sevıyem yuksekken bildırım sesıde ister ıstemez nırvanaya ulasıyor :(

Oyla:

StubborN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Tesekkur ederım hocam dıger sorunları hallettım şuan için bildirim ve zil sesı seviyesıni ayrı ayrı kullanmak istiyorum örn zil sesım yuksek mecburen fakat zil sesi sevıyem yuksekken bildırım sesıde ister ıstemez nırvanaya ulasıyor :(
Google Android KitKat'tan beri zilsesi tonu ile bildirim tonunu birleştirdi. Bazı firmalar (Örn Samsung) kendi arayüzleri içerisinde ayırıyor. MIUI için bildiğim kadarıyla böyle bir ayar seçeneği yok ama "Volume Butler" uygulamasını indirip, gerekli izinleri vererek ses tonları için ayrı ayarlar yapabilirsiniz. Benim gözümden kaçan bir ayar mevcutsa daha tecrübeli kişiler de yazarsa sevinirim. Önerebileceğim çözüm bu sanırım.

Oyla:

Nethernet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
mi8
Konular
8
Google Android KitKat'tan beri zilsesi tonu ile bildirim tonunu birleştirdi. Bazı firmalar (Örn Samsung) kendi arayüzleri içerisinde ayırıyor. MIUI için bildiğim kadarıyla böyle bir ayar seçeneği yok ama "Volume Butler" uygulamasını indirip, gerekli izinleri vererek ses tonları için ayrı ayarlar yapabilirsiniz. Benim gözümden kaçan bir ayar mevcutsa daha tecrübeli kişiler de yazarsa sevinirim. Önerebileceğim çözüm bu sanırım.

Root işlemı gerekiyormu dedıgınız uygulama için?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bılgi için ayrıca tesekkur ederım fakat volume butler de işe yaramadı :(

Oyla:

StubborN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Bılgi için ayrıca tesekkur ederım fakat volume butler de işe yaramadı :(

Ben sürekli titreşimde kullanmaya alışkın olduğumdan denememiştim kusuruma bakmayın işe yarar birşeyler bulabilirsem sizinle paylaşırım.

Oyla:
Üst Alt