Yardım Mi8 Hakkinda Yardimci olurmusunuz Lutfen

Nethernet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
mi8
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu global 10.2 Kararli
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaslar oncelikle merhabalar araniza yeni katildim. İlk defa xiaomi bir cihaz kullaniyorum bilemedigim bir ton ozellikle karsi karsiyayim ister istemez menuler vb neyse soruna gelecek olursak arkadaslar Soyle izah edeyim Ornek ayarlar menusundeyken asagi yukari gezinirken ekran sanki uzuyor (kayiyor gibi oluyor) bu genel arayuzmu yoksa sorun cihazdan kaynaklimi?
2.sorum ise Klavye Konusunda samsung Klavyeye gecebilecegim bir uygulama yada ayar varmidir klavyeye cok yabanciyim :(
3 sorun ise Zil sesi ve bildirim sesi ayni sanirim zil sesini yuksek tutup bildirim seslerini dusuk seviye olarak ayarlayamiyorum..
Biraz uzun fazla oldu sorunlar ama yardimci olursaniz gercekten cok minnettar olurum simdiden tesekkur ederim ilgilenen arkadaslara iyi forumlar. (Cihaz mi8 )

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-03-02-02-16-56-063_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-03-02-02-16-56-063_com.android.settings.png
    106,5 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2019-03-02-02-16-49-558_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-03-02-02-16-49-558_com.android.settings.png
    101,6 KB · Görüntüleme: 35

Alikaraakas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
23
Cihazım
NOTE 4
Konular
9
Arkadaslar oncelikle merhabalar araniza yeni katildim. İlk defa xiaomi bir cihaz kullaniyorum bilemedigim bir ton ozellikle karsi karsiyayim ister istemez menuler vb neyse soruna gelecek olursak arkadaslar Soyle izah edeyim Ornek ayarlar menusundeyken asagi yukari gezinirken ekran sanki uzuyor (kayiyor gibi oluyor) bu genel arayuzmu yoksa sorun cihazdan kaynaklimi?
2.sorum ise Klavye Konusunda samsung Klavyeye gecebilecegim bir uygulama yada ayar varmidir klavyeye cok yabanciyim :(
3 sorun ise Zil sesi ve bildirim sesi ayni sanirim zil sesini yuksek tutup bildirim seslerini dusuk seviye olarak ayarlayamiyorum..
Biraz uzun fazla oldu sorunlar ama yardimci olursaniz gercekten cok minnettar olurum simdiden tesekkur ederim ilgilenen arkadaslara iyi forumlar. (Cihaz mi8 )
Kaymaması gerek alismadigin içindir diğeri ise klavye seçenekleri mevcut ayarlarda

Oyla:

Nethernet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
mi8
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaymaması gerek alismadigin içindir diğeri ise klavye seçenekleri mevcut ayarlarda
Hocam paylamis oldugum resimlerde detayi fark etmissinizdir tam olarak sorunum o belki de yabanci oldugum icindir ayarlardan klavye degistiremedim detay verirseniz rica etsem

Oyla:

Nethernet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
mi8
Konular
8
Oyla:

Nethernet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
mi8
Konular
8
Peki arayuzde ozellikle ayar vb yerlerde gezerkem ekramnın esnemesı normalmidir ? Baska menulerde oyle olmuyorda

Oyla:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Peki arayuzde ozellikle ayar vb yerlerde gezerkem ekramnın esnemesı normalmidir ? Baska menulerde oyle olmuyorda
ekran ayarlarında animasyonları kapatmaya veya dağiştirmeye ilişkin ayarları inceleyebilirmisiniz.

Oyla:

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi