- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- mi8
- Konular
- 8
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miu global 10.2 Kararli
- Telefon Modeli
- Mi8
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Arkadaslar oncelikle merhabalar araniza yeni katildim. İlk defa xiaomi bir cihaz kullaniyorum bilemedigim bir ton ozellikle karsi karsiyayim ister istemez menuler vb neyse soruna gelecek olursak arkadaslar Soyle izah edeyim Ornek ayarlar menusundeyken asagi yukari gezinirken ekran sanki uzuyor (kayiyor gibi oluyor) bu genel arayuzmu yoksa sorun cihazdan kaynaklimi?
2.sorum ise Klavye Konusunda samsung Klavyeye gecebilecegim bir uygulama yada ayar varmidir klavyeye cok yabanciyim
3 sorun ise Zil sesi ve bildirim sesi ayni sanirim zil sesini yuksek tutup bildirim seslerini dusuk seviye olarak ayarlayamiyorum..
Biraz uzun fazla oldu sorunlar ama yardimci olursaniz gercekten cok minnettar olurum simdiden tesekkur ederim ilgilenen arkadaslara iyi forumlar. (Cihaz mi8 )
2.sorum ise Klavye Konusunda samsung Klavyeye gecebilecegim bir uygulama yada ayar varmidir klavyeye cok yabanciyim
3 sorun ise Zil sesi ve bildirim sesi ayni sanirim zil sesini yuksek tutup bildirim seslerini dusuk seviye olarak ayarlayamiyorum..
Biraz uzun fazla oldu sorunlar ama yardimci olursaniz gercekten cok minnettar olurum simdiden tesekkur ederim ilgilenen arkadaslara iyi forumlar. (Cihaz mi8 )