Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben arka kamerayı 1.1 ve 1.6
Ön kamerayı 1.2 ve 1.6 da kullanıyorum
Renklerin daha canlı cıkmasını istiyorsan
Razer phone için olan v5 surumünü taysiye ederim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Telegram gruplarında buyuk çogunlugun en iyi ayarın ilk kurulumda ki ayarların ideal oldugu yönünde görüş bildiriyorlar gene hatrısayılır bir gurup ön kameranın nexus 6p de daha iyi sonuç verdigini söylüyor.
Bu söylediklerim gcam f1 mod sürümlerin için geçerli
Ben arka kamerayı 1.1 ve 1.6
Ön kamerayı 1.2 ve 1.6 da kullanıyorum
Renklerin daha canlı cıkmasını istiyorsan
Razer phone için olan v5 surumünü taysiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telegram gruplarında buyuk çogunlugun en iyi ayarın ilk kurulumda ki ayarların ideal oldugu yönünde görüş bildiriyorlar gene hatrısayılır bir gurup ön kameranın nexus 6p de daha iyi sonuç verdigini söylüyor.
Bu söylediklerim gcam f1 mod sürümlerin için geçerli
Hocam ön kameranın ters çevirmesini önleyecek bir formül var mı ve siz sanitynin son sürümünü kullanıyorsunuz? Yarın gezim var güzel fotoğraflar çekmek istiyorum
Hocam ön kameranın ters çevirmesini önleyecek bir formül var mı ve siz sanitynin son sürümünü kullanıyorsunuz? Yarın gezim var güzel fotoğraflar çekmek istiyorum
Ters çevirme ayarının oldugu mod vardı ama hangi sürümde oldugunu hatırlamıyorum bulursam paylaşırım.. fotograflardan daha iyi sonuç elde etmek istiyorsan düzenleme yapmalısın literoom ve snapseed gibi programlarla
Bu grubu takip ederek duzenlenmiş ve düzenlemmemiş fotoğraflar arasindaki farkı nasil ayarlar yapıldıgını görebilirsin