Yardım Mi8 Google camera

Sayz55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yıldıray
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
6
Arkadaşlar mi8 Google camera kullanıyorum yalnız portre modunda çekim yapıyorum ama galeride görünmüyor diğer çektiklerimi galeride girebiliyor um..bunun bu ayarı varmıdır?

Sayz55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yıldıray
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
6
A
aynen dostum. Onun ayarladım ben kalitesi falan herşeyi değişti çok memnun kaldım ama telefon ısındı. Mi 8
Eyvallah dediğini yaptım ...klasöre indi ..ayarlarda myconfig yazdım sonra kamerayı açık tikladim myconfig çıktı sectim ..umarım değişmiştir ...cokmu ısınıyor cihaz

Oyla:

Erdem388

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Eyvallah dediğini yaptım ...klasöre indi ..ayarlarda myconfig yazdım sonra kamerayı açık tikladim myconfig çıktı sectim ..umarım değişmiştir ...cokmu ısınıyor cihaz
Yanlış yaptın. Dediğim yere tıkladıktan sonra attığın linkte daily. Xml var onu kuracaksın indirip. Myconfig i değil aşağı doğru oku işareti var ordan daily xml var onu seçip restore de

Oyla:

Sayz55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yıldıray
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
6
Yanlış yaptın. Dediğim yere tıkladıktan sonra attığın linkte daily. Xml var onu kuracaksın indirip. Myconfig i değil aşağı doğru oku işareti var ordan daily xml var onu seçip restore de
Onu indiriyorum ama kurma yok sadece klasöre kaydediyor ...xml dosyası bide içini açıyor bir sürü yazı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu indiriyorum ama kurma yok sadece klasöre kaydediyor ...xml dosyası bide içini açıyor bir sürü yazı var
O oka bastigimsa yine myconfig çıkıyor ...yani indirdiğim dosya görünmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam şimdi yaptım oldu . Şu an için isinmadi cihaz ..iyi oldu bu hocam :)

Son düzenleme:
Oyla:

Sayz55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yıldıray
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
6
Her telefon için ayrı mı kuruluyor .. Yoksa 1 apk hepsini oluyor mu ?

Bu linke bak burda her telefon için var ..benim yaptığım mi8 içindi başkasına da olurmu bilmiyorum

Oyla:
Üst Alt