Selamlar. Mi8'in kendi orjinal temasında sorun var mı? Yoksa diğer temalarda mı denediniz?Bir çok tema denedim orijinal olanlar dahil çözülmedi problem
Dostum sorunun cevabı bu konuda değil, bir çok konu mevcut forumda. Araştırarak, cevabına ulaşabilirsin.merhaba çinden mi8 aldım global romyuklemek ıstıyorum. bunu yaptırabileceğim güvenilir güvenli bir yer biliyormusunuz.kendim yapma riskini alamadım acemiyim
Varsayılan temada da aynı sıkıntı var harici temalardada temiz bir kurulum yapmak sorunu çözermi acabaSelamlar. Mi8'in kendi orjinal temasında sorun var mı? Yoksa diğer temalarda mı denediniz?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben henüz güncellemeyi yapamadım o yüzden tecrübe edemedim ancak temiz kurulum denenebilir yedek kaybınız yok ise. Ya da gelecek güncellemeyi bekleyeceksiniz. Sorunlu olmasaydı 2 kez geri çekilmezdi güncelleme. Bana 2 kere geldi bir kaç saat kaldı sonra gitti. 9.6.1.0 dayım hala.Varsayılan temada da aynı sıkıntı var harici temalardada temiz bir kurulum yapmak sorunu çözermi acaba
Hocam xdadan gelen global stabil mi rus romuymus? Normal global stabil buradan indirilebilir olan mı?kardeşim bende de 9.5.14 vardı ama o rus romuymuş şimdi tekrardan global 9.5.13 romunu kurup güncelleme denetledim 9.6.3.0 güncellemesi geldi yapmak istersen yardımcı olurum
System Launcher ı Ayarlar> yüklü uygulamalardan tüm verilerini temizlemeyi deneyiniz. Belki sorununuzu çözer.Varsayılan temada da aynı sıkıntı var harici temalardada temiz bir kurulum yapmak sorunu çözermi acaba
Bende geldi yapamadim sonra kayboldu dahada. Grlmedi nasil cozebilrimAn itibariyle geldi bana güncelleme. Yükleyen arkadaşlar var mı yorumları alalım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bende yapamadim guncellemeyi kayboldu tekrardan geliyormubugün tekrardan çıktı güncelleme, yine yükleme şansım olmadıYorumlarınızı bekliyorum.
Eski surummu guncel gozukuyor yoksa yeni surummu bende de aynisi oldu eski surumde kaldimGüncelleme bende geri çekilmiş. Tatilde olduğum için yükleyememiştim. Şuan güncel gözüküyor. Sizde de böyle bir durum oldu mu?
güncelleme de sıkıntı varsa geri çekiliyor daha sonra tekrar geliyor.Bende geldi yapamadim sonra kayboldu dahada. Grlmedi nasil cozebilrim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende yapamadim guncellemeyi kayboldu tekrardan geliyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eski surummu guncel gozukuyor yoksa yeni surummu bende de aynisi oldu eski surumde kaldim