Yardım Mi8 ekran kasa boslugu

Jackiechan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Jackie
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Herkese selamlar arkadaşlar evofone n11 üzerinden mi 8 64gb telefon almam ile Xiaomi ailesiyle tanismam bir oldu fakat ekranımin sağ kenarında çok az bir bosluk var panel ile arasında burada biraz toz vardı ekranın üstünde olan jelatini soktum ve girdi aşağı doğrudan indi valla lakin sol tarafında bu boşluk yok jelatinde girmiyor zaten o tarafa, telefonu suan açtım kullaniyorum bir sıkıntı yok ,malum evofone nun garantisini aldıktan sonra okudum. Kargolanan ürünü çizik göndermeler değişim yapmamaları falan sizce ben ne yapabilirim ? bu ilerde ne gibi problemlere yol açar veyahut açar mı ?

Not: Görüntüler(sağ kenar ortadan alt köşeye doğru görebilirsiniz) pocophone F1 ile çekilmiştir.

Ekli dosyalar

• IMG_20181129_011953.jpg
    IMG_20181129_011953.jpg
    496,2 KB · Görüntüleme: 338
  • IMG_20181129_012258.jpg
    IMG_20181129_012258.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 339
  • IMG_20181129_012053.jpg
    IMG_20181129_012053.jpg
    877,6 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:

lostmode

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Mi 5s
Konular
7
O boşluk her mi8 de var ama ışık sızması var mı bir kontrol edin.

Oyla:

SwordsMan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Nasıl her mi8 de var. Ben ilk defa böyle birşey görüyorum.

Direk değişim isteyin hocam, ya üretim hatasıdır yada daha önce tamir görmüş bir cihaz olabilir.

Oyla:

Jackiechan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Jackie
Cihazım
Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nerden isteyelim hocam mi store yi aradım nerden aldıysan orayla konuscan diyor evofone diyorum o farklı ,gönderin kargoyla diyor ama açıkçası değiştirmicekse marka itibarına güvenip aldığım evofone, ne diye telefonu o kadar götür getir yapiyim hiç bilmiyorum garanti olayı feci gerdi.

Son düzenleme:
Oyla:

SwordsMan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 8
Konular
2
N11 üzerinden iade talebi oluşturun. Sonra da kargoyla geri gönderin.

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
Benimkindede ekran kasa yapışan yerde yapışkan birikintisi vardır yapışkan az sızmıştı,tırnağımla koparmıştım yapışkanı,kalite kontrolde ufak hatalar var demekki..
malesef fiyat performans olunca böyle hatalar oluyor.

Oyla:

Jackiechan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Jackie
Cihazım
Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evofone 'e teslim ettim bakalım değişim olacak denildi.Teknik servise indirmediler ama ofislerini gördüm gayet derli toplu gibiydi, Hepimizin yüzünü kara cıkartacaklar sanırım. Günahlarını almayalım. Bekliyorum,gelişmeleri yazacağım.

Not:Cihazım da çizik hiçbirşey yoktu ,boşluğu ve sizden gelen mesajları görünce direkt kutusuna geri koydum,sim kart takılmamıştı ilk şarjı bile gerçekleşmemişti.

Oyla:

ahmeto44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Iphone 7
Konular
0
Evofone 'e teslim ettim bakalım değişim olacak denildi.Teknik servise indirmediler ama ofislerini gördüm gayet derli toplu gibiydi, Hepimizin yüzünü kara cıkartacaklar sanırım. Günahlarını almayalım. Bekliyorum,gelişmeleri yazacağım.

Not:Cihazım da çizik hiçbirşey yoktu ,boşluğu ve sizden gelen mesajları görünce direkt kutusuna geri koydum,sim kart takılmamıştı ilk şarjı bile gerçekleşmemişti.

Mi8 almayı düşünüyorum. Sizin gelişmeniz kararımı etkiliyor olacak.

Oyla:

Jackiechan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Jackie
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Mi8 almayı düşünüyorum. Sizin gelişmeniz kararımı etkiliyor olacak.
Tabiki yazacağım fakat henüz haber yok , dün aklıma bir şey takıldı ben değişim talep ettim ama aynı cihazı onarıp jelatinleyip tarafıma geri verebilirler mi ? verseler ben bunu nasıl anlarım? elimde eski cihazın imei 1-2 ve sn' si var ama imeileri değiştirebildiklerini biliyoruz ?

Oyla:
Üst Alt