Soru mi8 ekran isik dalgalanmasi

orkunozbudak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
mi8
Konular
6
bikac videoda denk geldim ozellikle linkteki gibi ekranda isik dalgalanmasi mi8 de varmi acaba ? cunku buyuzden c9 pro telimin yerine mi8 alicam yardimci olursaniz sevinirim

link:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

durukankiziltan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Durukan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3
Hocam tahmin ediyorum ki bahsettiğiniz dalgalanma AMOLED ekrandan kaynaklanıyor. Bu dalgalanmayı gözle göremezsiniz sadece kamerada görünebiliyor.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

orkunozbudak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
mi8
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tahmin ediyorum ki bahsettiğiniz dalgalanma AMOLED ekrandan kaynaklanıyor. Bu dalgalanmayı gözle göremezsiniz sadece kamerada görünebiliyor.

yani mi 6 ve mi 8 arasinda ki kiyas videolarinda hep bu dalgalanma gozume carpti.umarim boyle birsey yoktur tesekkurler

Oyla:

durukankiziltan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Durukan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3
yani mi 6 ve mi 8 arasinda ki kiyas videolarinda hep bu dalgalanma gozume carpti.umarim boyle birsey yoktur tesekkurler
Rica ederim. Ben de mi 8 kullanıyorum ve dediğim gibi gözle görülür bir şey değil. İçiniz rahat olsun :)

Oyla:

orkunozbudak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
mi8
Konular
6
Rica ederim. Ben de mi 8 kullanıyorum ve dediğim gibi gözle görülür bir şey değil. İçiniz rahat olsun :)

allah kismet ederse bende mi8 furyasina bu hafta katiliyorum yazilim islerine yabanci degilim cok 2006 2008 yillarinda sony ericson w810 lere yazilim atar sesini kamerasini kulaklik sesini degistirridim sistem hala ayni isliyor gorusmek uzere

Oyla:

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
allah kismet ederse bende mi8 furyasina bu hafta katiliyorum yazilim islerine yabanci degilim cok 2006 2008 yillarinda sony ericson w810 lere yazilim atar sesini kamerasini kulaklik sesini degistirridim sistem hala ayni isliyor gorusmek uzere

Birden geçmişe döndüm. K750i vardı bende de. W810 da K750i'nin walkman versiyonuydu. :) Turuncu renkli sony amblemi vs. K750 fotoğraf çekiminde w810 da müzik kısmında çok başarılıydı.
Zaman ne çabuk geçmiş.

Oyla:

orkunozbudak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
mi8
Konular
6
Birden geçmişe döndüm. K750i vardı bende de. W810 da K750i'nin walkman versiyonuydu. :) Turuncu renkli sony amblemi vs. K750 fotoğraf çekiminde w810 da müzik kısmında çok başarılıydı.
Zaman ne çabuk geçmiş.

aynen oyle m1 de vardi bende ilk akilli telefonlarin baslanfgici yabancilik cekmiycem ozaman bu androide

Oyla:

merkep

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ugur
Cihazım
mi8
Konular
15
videodan izlediğin için öyle görünüyor yalnız şöyle bir sorun var ki çoğu mi8 de var. bazen floresan ışık altında ya da bilgisayar ekranını fotoğraflarken kamera modunda deli dalgalar oluşuyor.

Oyla:
Üst Alt