Soru Mi8 den Mi9 T ye geçmek

Resquee06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kudret
Cihazım
Mi8
Konular
50
Sizce mantıklı bir karar olur mu? Farklı bir telefona geçmek istiyorum max 2600 TL olması lazım. İmei kayıtlı k20 pro da olabilir ama imei silinme mevzusunu tam bilmiyorum yardımcı olursanız fikirlerinizi almak isterim.

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Mi8 hala çok iyi bir telefon. Pil dışında Mi9t de kazanacağınız birşey olmayacak. Kamera olarak mi8 daha iyi. Her ikisini de uzun süre kullandım. 9t ya da K20 proya geçmenizi tavsiye etmem. Proda pil ve biraz daha iyi işlemci olacak. Bu cihazlarda kronik hayalet dokunma sıkıntısı var, garantisiz alırsanız başınıza geldiği zaman yapacak pek birşeyiniz olmaz. Mi8 le devam edin derim. Ya da az biraz daha fiyatı çıkarak Oneplus 7 de alabilirsiniz, illa xiaomi olsun demiyorsanız tabi

Oyla:

Tmr16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tamer
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Bak biraderim, ben yurtdışında kalıyorum. Geçen hafta indirimde 188,- Euro'ya mi 9t aldım. Iki gün zor sabrettim. Paketledim ve geri yolladım. Kamera kesinlikle mi8'in kalitesinde değil. Istediği zaman açılıyor istediği zaman açılmıyor. Ekran gövde oranı çok iyi, pili gayet iyi. He kamera önemli değil diyorsan, olabilir. Siyah rengi kırmızı düğmesiyle çok güzel.

Gesendet von meinem Pixel 4 mit Tapatalk

Oyla:

Bugraozkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
13
Eğer yazılım hatalarından güncelleme hatalarından sen de bıktıysan bence başka markaya geç derim ben

Oyla:

Resquee06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kudret
Cihazım
Mi8
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer yazılım hatalarından güncelleme hatalarından sen de bıktıysan bence başka markaya geç derim ben
Başka markada bu fiyatlara iyi performans veren cihaz yok kş varsa da ben bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak biraderim, ben yurtdışında kalıyorum. Geçen hafta indirimde 188,- Euro'ya mi 9t aldım. Iki gün zor sabrettim. Paketledim ve geri yolladım. Kamera kesinlikle mi8'in kalitesinde değil. Istediği zaman açılıyor istediği zaman açılmıyor. Ekran gövde oranı çok iyi, pili gayet iyi. He kamera önemli değil diyorsan, olabilir. Siyah rengi kırmızı düğmesiyle çok güzel.

Gesendet von meinem Pixel 4 mit Tapatalk
Kamera kesinlikle iyi olması lazım ama çentikli tasarımdan hoşnut degilim. İPhone modelleri bini uyumlu degil uygulamalar tam ekran olayına

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Mi8, Mi9t'yi 4'e falan katlar. Kesinlikle önermiyorum.

Oyla:

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
İki cihazda var elimde kullanıyorum hocam. Bana sorarsan hiç gerek yok değiştirme için. Hatta ben yine Mi 8 tercih ederim her açıdan çok daha kaliteli. Malzeme kalitesi, kamera, GPU gibi birçok açıdan Mi 8 üstün. 9T nin avantajı ekranın tam olması. Eğer ki 9T Pro veya K20 Pro olursa tabi ki geçmenizi tavsiye ederim. Kullanılan işlemci bile geçmeye değer :)

Oyla:

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
Mi 9 t yi kotulemissiniz ama bu kadar çok satiyorsa ve de halen talep varsa demekki telefonda iyidir

Oyla:

Resquee06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kudret
Cihazım
Mi8
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki cihazda var elimde kullanıyorum hocam. Bana sorarsan hiç gerek yok değiştirme için. Hatta ben yine Mi 8 tercih ederim her açıdan çok daha kaliteli. Malzeme kalitesi, kamera, GPU gibi birçok açıdan Mi 8 üstün. 9T nin avantajı ekranın tam olması. Eğer ki 9T Pro veya K20 Pro olursa tabi ki geçmenizi tavsiye ederim. Kullanılan işlemci bile geçmeye değer :)
Hocam imei kayıtlı alsam k20 imei silinme durumu olur mu malum yol ile kayıtlı olsa dahi?

Oyla:

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
Hocam imei kayıtlı alsam k20 imei silinme durumu olur mu malum yol ile kayıtlı olsa dahi?
Hard reset atmazsan bir şey olmaz bende şu anda 2 tane mi 9 t var malum yollarla atılma sıkıntısı yok çok şükür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hard reset atmazsan bir şey olmaz bende şu anda 2 tane mi 9 t var malum yollarla atılma sıkıntısı yok çok şükür
Pro daha iyi tabi ama aralarında nereden baksan 500 600 oynuyor

Oyla:
Üst Alt