Rom MI8 custom Rom Q/Pie Boot sorunu

sasafat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır aklımdaydı custom rom yüklemek en son xperia z varken twrp rom işleriyle uğraşıyordum. Şimdi yaptığım adımlar şu şekilde
Cihaz mi8 dipper
Rom : HavocOs 3.0 Android 10
Twrp son sürüm yüklü
BL Açık
Recpvery modda başlatıp hızlı silme yapıyorum data, cache,dalvik
sdkart dizinine romu atıyorum sorunsuz kuruyorum.
Magisk son sürüm kuruyorum
Gapps kurmadan reboot atıyorum
Mi logosunda bekleyip kapanıyor tekrar mi logosunda başlıyor ve rom boot ekranında bekliyor uzunca süre sonra reboot atıyor ve tekrar boot oluyor loop oluyor yani anlayacağınız rom hiçbir şekilde açılmıyor daha sonra sd kart dizinine giriyorum ve saçma sapan klasör isimleri ve dosyalar var ve attığım rom zipleri vs hiçbirşey yok fastboottan tekrar stock rom atıp miui kullanmaya devam ediyorum nasıl yükleniyor bu romlar adımları tamamen yapıyorum ama olmuyor her romda aynı

eubov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp
Cihazım
xiaomi mi 8
Meslek
öğretmen
Konular
1
Format data yapmadan olmaz hocam

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır aklımdaydı custom rom yüklemek en son xperia z varken twrp rom işleriyle uğraşıyordum. Şimdi yaptığım adımlar şu şekilde
Cihaz mi8 dipper
Twrp son sürüm yüklü
BL Açık
Mi logosunda bekleyip kapanıyor tekrar mi logosunda başlıyor ve rom boot ekranında bekliyor uzunca süre sonra reboot atıyor ve tekrar boot oluyor loop oluyor yani anlayacağınız rom hiçbir şekilde açılmıyor daha sonra sd kart dizinine giriyorum ve saçma sapan klasör isimleri ve dosyalar var ve attığım rom zipleri vs hiçbirşey yok fastboottan tekrar stock rom atıp miui kullanmaya devam ediyorum nasıl yükleniyor bu romlar adımları tamamen yapıyorum ama olmuyor her romda aynı
Romu kurduktan sonra telefonu açıp ilk kurulumu yapmadan sakın magisk flashlamayın bootlop oluyor hocam bir de orange fox recovery i öneririm en iyi recoverylardan biri

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Cihaz mi8 dipper
Twrp son sürüm yüklü
BL Açık
Hocam systemi temizlememişsiniz :(

sasafat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format data yapmadan olmaz hocam

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Internal storage hariç hepsini formatlıyorum tekrardan rom install yapıyorum ama yine bootloop oluyor hocam kafayı yicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam systemi temizlememişsiniz :(
Reis hepsini formatlayıp, internal storage hariç tekrar romluyorum ama yine aynı sonuç alıyorum bir sürü rom denedim hep aynı sonuç başka yapmam gereken var mı eksik mi fazla mı yapıyorum anlamadım bir türlü

Romu kurduktan sonra telefonu açıp ilk kurulumu yapmadan sakın magisk flashlamayın bootlop oluyor hocam bir de orange fox recovery i öneririm en iyi recoverylardan biri
Bunu da denediğimi hatırlıyorum ama tekrar deneyip yazarım sonucunu ve fox recovery denedim evet güzel ama yine beceremedim sanırım

Yardımcı olur mu bilmiyorum xiaomi eu rom da denedim ama bu sefer boot ekranında kalıp kalıyor uzunca süre reboot falan da atmıyor mecburen ben stock atıp yeniden başlatıyorum

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Internal storage hariç hepsini formatlıyorum tekrardan rom install yapıyorum ama yine bootloop oluyor hocam kafayı yicem

Reis hepsini formatlayıp, internal storage hariç tekrar romluyorum ama yine aynı sonuç alıyorum bir sürü rom denedim hep aynı sonuç başka yapmam gereken var mı eksik mi fazla mı yapıyorum anlamadım bir türlü

Bunu da denediğimi hatırlıyorum ama tekrar deneyip yazarım sonucunu ve fox recovery denedim evet güzel ama yine beceremedim sanırım
Deneyin hocam wipe yaparken data dalvic cache system yapıyorum hiç sorun olmuyor orange foxta bu wipe işlemlerini yapın sonra reboot recovery yapın ve install kısmından romu kurun ve reboot yapın telefon açılsın ilk kurulumu yapın sonra tekrar recovery moda alın magisk kurun tabi isteğe bağlı.

sasafat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
Deneyin hocam wipe yaparken data dalvic cache system yapıyorum hiç sorun olmuyor orange foxta bu wipe işlemlerini yapın sonra reboot recovery yapın ve install kısmından romu kurun ve reboot yapın telefon açılsın ilk kurulumu yapın sonra tekrar recovery moda alın magisk kurun tabi isteğe bağlı.
Eyvallah reis sağolasın deneyeyim

Peki bu vendor,
Dm verity falan bunlar nedir bunlarla alakalı bir sorun olabilir mi

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Eyvallah reis sağolasın deneyeyim

Peki bu vendor,
Dm verity falan bunlar nedir bunlarla alakalı bir sorun olabilir mi
Dm verity mi logosunda takılı kalmasın diye biliyorum ben vendora hiç dokunmam problem olmadı bu güne kadar her hafta rom değiştiren birisiyim :)

sasafat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
Dm verity mi logosunda takılı kalmasın diye biliyorum ben vendora hiç dokunmam problem olmadı bu güne kadar her hafta rom değiştiren birisiyim :)
Ya ben de pc bulmuşken yapayım dedim sıkıntı çıkar diye işte korkuyodum değmiş yani korkuğuma beceremedim yabancı geldi eskiden daha kolaydı sanki bu işler bir de şöyle birşey oldu bir ara romun bir tanesi kuruldu açıldı. Açıldı ama garip olan ekran kilidi aktif olarak açıldı benim stock rom ekran kilidi vardı

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Ya ben de pc bulmuşken yapayım dedim sıkıntı çıkar diye işte korkuyodum değmiş yani korkuğuma beceremedim yabancı geldi eskiden daha kolaydı sanki bu işler bir de şöyle birşey oldu bir ara romun bir tanesi kuruldu açıldı. Açıldı ama garip olan ekran kilidi aktif olarak açıldı benim stock rom ekran kilidi vardı
Evet şimdi google güvenliği çok sıkılaştırdı bende her defa soruyor o kiliti veya eposta adresimi istyor :)

Üst Alt