- Konular
- 7
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır aklımdaydı custom rom yüklemek en son xperia z varken twrp rom işleriyle uğraşıyordum. Şimdi yaptığım adımlar şu şekilde
Cihaz mi8 dipper
Rom : HavocOs 3.0 Android 10
Twrp son sürüm yüklü
BL Açık
Recpvery modda başlatıp hızlı silme yapıyorum data, cache,dalvik
sdkart dizinine romu atıyorum sorunsuz kuruyorum.
Magisk son sürüm kuruyorum
Gapps kurmadan reboot atıyorum
Mi logosunda bekleyip kapanıyor tekrar mi logosunda başlıyor ve rom boot ekranında bekliyor uzunca süre sonra reboot atıyor ve tekrar boot oluyor loop oluyor yani anlayacağınız rom hiçbir şekilde açılmıyor daha sonra sd kart dizinine giriyorum ve saçma sapan klasör isimleri ve dosyalar var ve attığım rom zipleri vs hiçbirşey yok fastboottan tekrar stock rom atıp miui kullanmaya devam ediyorum nasıl yükleniyor bu romlar adımları tamamen yapıyorum ama olmuyor her romda aynı
Cihaz mi8 dipper
Rom : HavocOs 3.0 Android 10
Twrp son sürüm yüklü
BL Açık
Recpvery modda başlatıp hızlı silme yapıyorum data, cache,dalvik
sdkart dizinine romu atıyorum sorunsuz kuruyorum.
Magisk son sürüm kuruyorum
Gapps kurmadan reboot atıyorum
Mi logosunda bekleyip kapanıyor tekrar mi logosunda başlıyor ve rom boot ekranında bekliyor uzunca süre sonra reboot atıyor ve tekrar boot oluyor loop oluyor yani anlayacağınız rom hiçbir şekilde açılmıyor daha sonra sd kart dizinine giriyorum ve saçma sapan klasör isimleri ve dosyalar var ve attığım rom zipleri vs hiçbirşey yok fastboottan tekrar stock rom atıp miui kullanmaya devam ediyorum nasıl yükleniyor bu romlar adımları tamamen yapıyorum ama olmuyor her romda aynı