- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 6
Merhaba Arkadaşlar,
Maalesef Mi8 cihazımızda bildirim ışığı için sadece beyaz LED ışığı mevcut. ( Xiaomi son cihazların neredeyse hepsinde )
Yani cevapsız çağrı, sms, whatsapp, email, vb gibi gelen bildirimlerde sadece beyaz bildirim ışığını görüyoruz.
Eğer ana kart üstünde RGB ışık olsaydı farklı renklerde telefonu açmadan bildirimin hangisinden geldiğini anlayabilirdik.
Her ne kadar dün gece system in telefonuna düşen Android9 PEAMIFI güncellemesinden sonra tamam yeni konular açmaya gerek yok derken baktım ki hala AOD ekranından da bildirim simgeleri gelmiyor, alternatif olarak aşağıdaki programı istifadenize sunmak isterim.
Program ismi : Always On AMOLED - BETA
Link :
Türkçe olduğu için size uygun ayarları yaparsınız ( Kurulum yaptıktan sonra tüm izinleri veriyoruz. )
Amoled yanığı olmasın diye otomatik yer değiştiriyor.
Root gerekmez.
Gelen bildirim üstüne dokununca detay bilgileri veriyor.
Tüm izin ve ayarları yaptıktan sonra cihazı resetleyin.
Konu başlığında dediğim gibi alternatif uygulama.
AOD programları yükleten Xiaomi utansın
Maalesef Mi8 cihazımızda bildirim ışığı için sadece beyaz LED ışığı mevcut. ( Xiaomi son cihazların neredeyse hepsinde )
Yani cevapsız çağrı, sms, whatsapp, email, vb gibi gelen bildirimlerde sadece beyaz bildirim ışığını görüyoruz.
Eğer ana kart üstünde RGB ışık olsaydı farklı renklerde telefonu açmadan bildirimin hangisinden geldiğini anlayabilirdik.
Her ne kadar dün gece system in telefonuna düşen Android9 PEAMIFI güncellemesinden sonra tamam yeni konular açmaya gerek yok derken baktım ki hala AOD ekranından da bildirim simgeleri gelmiyor, alternatif olarak aşağıdaki programı istifadenize sunmak isterim.
Program ismi : Always On AMOLED - BETA
Link :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Türkçe olduğu için size uygun ayarları yaparsınız ( Kurulum yaptıktan sonra tüm izinleri veriyoruz. )
Amoled yanığı olmasın diye otomatik yer değiştiriyor.
Root gerekmez.
Gelen bildirim üstüne dokununca detay bilgileri veriyor.
Tüm izin ve ayarları yaptıktan sonra cihazı resetleyin.
Konu başlığında dediğim gibi alternatif uygulama.
AOD programları yükleten Xiaomi utansın
Son düzenleme: