Yardım Mi8 batarya vs rom sıkıntısı

Memo.4734

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muhammed
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
5
Selam aleyküm beyler ben bu telefonu 6 ay önce aldım ve milletin övmesiyle aldım
Ama hayal kırıklığına uğradım sıfır aldım halde telefonla oynmasam bile en fazla 5 saat ekran süresi alıyorum ilk başta 8 saatte kadar alıyordum canım sıkılıyor power bank yanımda taşıyorum yani günde iki defa şarja takıyorum..
Dediler romdandır romu değiştirdim betaya geçtim bu sefer daha çok tüketiyor gps kapalı arka pilandaki uyuglamaları kısıtlıyorum aynı problem yani telefonu en sonunda kıracam atacam yardımcı olursanız sevinirim vesselam

timursahiner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
timur
Cihazım
mi5s plus
Konular
7
Yeni cihazlarda xiaomi beta yada kararlı romlar arasındaki gecis icin bootloader kilidi acma gereksimini kaldırdı yani bootloader kilidi acmadan kararlıdan betaya yada betadan kararlıya gecis yapılabilir bunun ivin en son otayı indirip guncelleyiciden secip yuklemeniz yeterlidir fakat cihazınızda fake rom var ise bu yontem işe yaramıcaktır

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Memo.4734

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muhammed
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
5
Beta'dan kararlıya geçişte normalde bootloader kilidinin açılıp mi flash ile kararlı romun yüklenmesi lazım. Ancak kesin bilgi için Mi8 kullanıcısı arkadaşların geri dönüşlerini beklemeniz daha iyi olacaktır.
Teşekkür ederim hocam yaptım da bakalım batarya performansı nasıl olacak

Oyla:
Üst Alt