Yardım Mi8 Android Yükleme Kısmında Takılı kalıyor. BL Kilidi açık.

Antebrachii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Mi6
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global kararlı son sürüm
Telefon Modeli
mi8
Bootloader Kilidi
Açık
merhabalar, internette aradıgım fakat net bir cozumune ulaşamadıgım bir sorun için sizleri rahatsız ediyorum. mi8 telefonum, bl kilidi açık halde. yaklasık 1 saat oncesınde açmaya çalıştığım halde android yazısı olan ekranda kaldı. reboot yaptım fakat sürekli aynı yerde takılı kalıyor. pcye bağladıgımda pc telefonu goruyor, telefonu şarja taktıgımda titriyor telefon. ne gibi bir işlem uygulayabilirim? verilerimi kaybeder miyim? yardımınızı bekliyorum.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Hangi işlem yaptıkdan sonra bu hale geldi?
Buradaki konuyu uygulayarak kurulum yapabilirsiniz. Verileriniz silinir. Temiz kurulum yapmış olursunuz.

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
miphone asistant ile recovery modda , recovery rom yüklemeyi deneyebilirsiniz hocam içerisinde veriler silinmeden rom yükleme seçeneği de var

Oyla:

Antebrachii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Mi6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi işlem yaptıkdan sonra bu hale geldi?
Buradaki konuyu uygulayarak kurulum yapabilirsiniz. Verileriniz silinir. Temiz kurulum yapmış olursunuz.

hiçbir işlem yapmadım. telefonu kapatmıştım, açarken bu sorunla karşılaştım. o yüzden cok canım sıkıldı ve sinirlendim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

miphone asistant ile recovery modda , recovery rom yüklemeyi deneyebilirsiniz hocam içerisinde veriler silinmeden rom yükleme seçeneği de var

hocam onu deneyeyim. anlatım linki falan var mı? nasıl yapılacagını bilmiyorum da...

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
program linki ekledim hocam, mi hesabınızla oturum açıyorsunuz mi 8 için en son recovery romu indirin zaten program sizi yönlendirecek takıldığınız yer olursa yardımcı olurum

telefon kapalıyken ses açma ve güç tuşuna aynı anda basın telefon recovery modda açılacak mi asistan seçerek programla bağlantı sağlayacaksınız. rom yükleme seçeneğinde iki yükleme modu çıkar biri hızlı biri normal yükleme şeklinde. normal yüklemede güncelleme yapar veriler silinmez, hızlı yüklemede veriler silinir dikkatli ilerlerseniz veriler silinmeden işlem yapabilirsiniz inşallah.

Son düzenleme:
Oyla:

Antebrachii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Mi6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
program linki ekledim hocam, mi hesabınızla oturum açıyorsunuz mi 8 için en son recovery romu indirin zaten program sizi yönlendirecek takıldığınız yer olursa yardımcı olurum

telefon kapalıyken ses açma ve güç tuşuna aynı anda basın telefon recovery modda açılacak mi asistan seçerek programla bağlantı sağlayacaksınız. rom yükleme seçeneğinde iki yükleme modu çıkar biri hızlı biri normal yükleme şeklinde. normal yüklemede güncelleme yapar veriler silinmez, hızlı yüklemede veriler silinir dikkatli ilerlerseniz veriler silinmeden işlem yapabilirsiniz inşallah.

dediklerini yaptım, iki adet yükleme seçeneğini de gördüm. flash yazan yer kullanıcı verilerini saklar diyor. üstüne tıklayınca rom paketi seçin diyor. rom pakedini nereden indirebilirim? versiyon 10.3.2.0 PEAMIXM

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
dediklerini yaptım, iki adet yükleme seçeneğini de gördüm. flash yazan yer kullanıcı verilerini saklar diyor. üstüne tıklayınca rom paketi seçin diyor. rom pakedini nereden indirebilirim? versiyon 10.3.2.0 PEAMIXM

geliyor hocam birazdan son 15 dk size çalışıyorum :)

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Oyla:

Antebrachii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Mi6
Konular
3
buyrun hocam

bilgi verin sonrasında

hocam cok tesekkürler, simdi bunu indirip, flash kısmına tıklayıp yükleyip deneyeyim. sonrasında bilgi veririm. bu da olmazsa sanırım format şart

Oyla:
Üst Alt