Yardım mi8 And. 11.0.3 ver yükselttim. Whatsapp ve Outlook Etkinlik bildirimleri artık cihaz uykudayken açılır pencere bildirimi olarak gelmiyor

Abdullahd

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdullah
Cihazım
Mi8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.3
Telefon Modeli
mi8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
mi8 And. 11.0.3 ver yükselttim. Whatsapp ve Outlook Etkinlik bildirimleri artık cihaz uykudayken açılır pencere bildirimi olarak gelmiyor.
Bildirim ayarları, izin ayarları bana göre normal fakat sorunu çözemedim. Yardımınızı rica ediyorum.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
mi8 And. 11.0.3 ver yükselttim. Whatsapp ve Outlook Etkinlik bildirimleri artık cihaz uykudayken açılır pencere bildirimi olarak gelmiyor.
Bildirim ayarları, izin ayarları bana göre normal fakat sorunu çözemedim. Yardımınızı rica ediyorum.
Açılır pencere dediğiniz ekranın uyanması mı yoksa küçük bir kutucuğun cihazın ortasında çıkması mı?

Oyla:

Kaanikko

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
WhatsApp mesajı ana ekrana küçük kutucuk olarak geliyor. Bu problemi çözemedim bende. Android 10 kullanıyorum

Oyla:

Abdullahd

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdullah
Cihazım
Mi8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Whatsapp güncellemesi yaptıysanız bu özellik şimdilik yok. Yeni güncelleme bekleyeceğiz.
Fakat bende outlook etkinlik bildirimleri de uyku modunda çıkıyordu. Artık o da gözükmüyor.

Oyla:
Üst Alt