Mi8 mi pro mu?Beyler güncelleme bana şimdi geldi buraya SS nasıl yükleniyor atamadım şimdi ,,OTA dan geldi.kontrol edin.
Mi 8 lite hala gelmedi![]()
Bişey söyliyicem hocam bana 636 MB geldi sizin attığınız 1.8 GB neden böyleLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 8 lite a geldi hocam global stabil linki indirip cihaz içindeki guncelleyiciden kurun
Hemen deniyorum hocam, ben ayarlardan update kontrolü yapıyordum yok diyordu.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 8 lite a geldi hocam global stabil linki indirip cihaz içindeki guncelleyiciden kurun
Size cihaz uzerinden güncelleme geldigi icin sadece yapilan değişiklikleri yeni gelen ozellikleri yüklüyor güncelleniyor ben komple rom dosyasini verdim elle kendisi kuracak arkadasa bi fark yok yaniBişey söyliyicem hocam bana 636 MB geldi sizin attığınız 1.8 GB neden böyleResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam indirip kurmayı denediğimde şöyle hata veriyor. Cihazım rootlu değil global versiyon.Size cihaz uzerinden güncelleme geldigi icin sadece yapilan değişiklikleri yeni gelen ozellikleri yüklüyor güncelleniyor ben komple rom dosyasini verdim elle kendisi kuracak arkadasa bi fark yok yani