Diğer Mi8 Ailesi Miui 11 Güncelleme Sohbeti

Akinozan30

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
12
Arkadaşlar benim telefonum mi 8 lite ve MIUI 11 geldi güncelledim ancak MIUI 10 kadar stabil değil ve bende 10.3.5.0 güncellemek istiyorum ve internetten recovery sini indirip ota yerinden dosyayı indirip sürüm düşüesem olur mu

TENIR35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taner
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
0
samsunga güncelleme gelmediği için göremezsin hocam haha--
:) Samsung 2 sene alıyor canım güncelleme yiğidi öldür hakkını yeme :) Xiaomi de güncelleme geliyormuş gibi yapıp bizi kandırıyor mi8 global me halen gelen giden yok

HasanVersion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
iPhone 13
Meslek
Üni Öğrenci
Konular
4
Samsung 2 sene alıyor canım güncelleme yiğidi öldür hakkını yeme Xiaomi de güncelleme geliyormuş gibi yapıp bizi kandırıyor mi8 global me halen gelen giden yok
global beta temmuzda sonlandırılana kadar her hafta bir güncelleme aldım Mi8'de. Her hafta yeni özellik geliyordu. Siz asıl hakkını yemeyin. Bu renkli aodlar gameturbolar animasyonlular her şey sonradan eklendi. Samsungları nasıl aldıysan öyle bırakıyorsun. Güncelleme anca hata düzeltme güvenlik.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Bana da gelmedi hala. Bi süredir bölgeyi gürcistan olarak kullanıyorum, güncelleme gelmedi diye tekrar türkiye yaptım. Bi alakası var mıdır bununla?

Yok hocam bölgeyi geri değiştirdiğinizde o bölgeye ait güncelleme varsa sistem, yazılım vs. gelir zaten.

TENIR35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taner
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
0
global beta temmuzda sonlandırılana kadar her hafta bir güncelleme aldım Mi8'de. Her hafta yeni özellik geliyordu. Siz asıl hakkını yemeyin. Bu renkli aodlar gameturbolar animasyonlular her şey sonradan eklendi. Samsungları nasıl aldıysan öyle bırakıyorsun. Güncelleme anca hata düzeltme güvenlik.
Nisan da aldım cihazı iki kez güncelleme geldi 10.3.5 de şuan. Xiaomi yüz tanımayı çözsün önce Türkiye ye karşı 2. sınıf muamelesi nedir. Bölge değiştirmek zorunda mıyım ben fiyat performans cihazı olarak güzel eksikleri çok ne yazık ki

HasanVersion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
iPhone 13
Meslek
Üni Öğrenci
Konular
4
Nisan da aldım cihazı iki kez güncelleme geldi 10.3.5 de şuan. Xiaomi yüz tanımayı çözsün önce Türkiye ye karşı 2. sınıf muamelesi nedir. Bölge değiştirmek zorunda mıyım ben fiyat performans cihazı olarak güzel eksikleri çok ne yazık ki
Çok fazla model kullandım hocam. Bu telefonun kusursuza yakın olduğunu düşünüyorum açıkçası. Yüz tanıma işini problem olarak görmeyin 10 saniyenizi almayacak bir kerelik işlemle konumu gürcistan yaptığnızda sorunlar çözülüyor. ( Başka hiç bir şeyi olumsuz etkilemiyor.)

usmblt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Usame
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Arkadaşlar betaya kayıtlı bir hesapla oturum açarsak güncelleme gelebilir. Otadan elle yüklemeye çalışınca bu uyarıyı veriyor. Beta kaydı yaptırmış hesabı olan var mı?

tifosimem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
0
Gelmiyor malesef Mi8 üvey evlat gibi

Pirdeniz