Yardım Mi8 8 lite ve mi8 se telefonu öneri

• Konbuyu başlatan rt13
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 794

rt13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
mi 4c
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pixel experince
Telefon Modeli
Mi5 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Selamün Aleyküm arkadaşlar, mi8 lite ve mi8 se telefonundan birini almak istiyorum.kararsız kaldım. Benim için telefonun şarjı ve kamera kalitesi önemli sizce hangisini almalıyım sizce.

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Selamün Aleyküm arkadaşlar, mi8 lite ve mi8 se telefonundan birini almak istiyorum.kararsız kaldım. Benim için telefonun şarjı ve kamera kalitesi önemli sizce hangisini almalıyım sizce.
Mi8 lite batarya konusunda bi tık daha üstün ama mi8 se amoled ekran kullanıyo o yüzden pil konusunda aynı diyebiliriz işlemci konusunda her türlü mi8 se alıyo snapdragon 710 var kameraları aynı ön kamera mi8 lite 24 megapixel mi8se 20 megapixel en büyük sorun şu mi8 se global rom yok çıkmayacak diyo herkes ama ikisi arasından kessinikle mi8 se
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi8 lite batarya konusunda bi tık daha üstün ama mi8 se amoled ekran kullanıyo o yüzden pil konusunda aynı diyebiliriz işlemci konusunda her türlü mi8 se alıyo snapdragon 710 var kameraları aynı ön kamera mi8 lite 24 megapixel mi8se 20 megapixel en büyük sorun şu mi8 se global rom yok çıkmayacak diyo herkes ama ikisi arasından kessinikle mi8 se
Veya biraz bekleyik note 7 veya biraz daha bekleyip note 7 pro alabilirsiniz daha yeni daha güncel cihazlar

Oyla:

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Veya biraz bekleyik note 7 veya biraz daha bekleyip note 7 pro alabilirsiniz daha yeni daha güncel cihazlar
Arkadaş gayet sizin isteğinize göre açıklamış. Benimde görüşüm Mi 8 SE'den yana.

Oyla:

rt13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
mi 4c
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

Oyla:

tunabagci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuna
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
4
Redmi Note 7'yi bekleyebilirsin bataryası 4000mAh ve kameralar 48+5 MP Ön kamera 13 MP İşlemci SD 660 Türkiye fiyatı ithalatçı garantili 1600-1800 TL arası bekliyorum.

Oyla:
Üst Alt