- Adım
- Yavuz ER
- Cihazım
- Mİ 8
- Konular
- 5
Mi 8 için 60 fps kullanabileceğim bir yöntem var mı?Root twrp mevcut
Multiromun yeni güncellemesinde orjinal kamerada 1080p ve 4K 60 fps kayıt özelliği gelmiş. Ben kurdum stabilizasyonu iyi. Bu arkadaş türkçe olarak anlatmış istersen buradan bakabilirsin.Mi 8 için 60 fps kullanabileceğim bir yöntem var mı?Root twrp mevcut
Eyvallah hocam romu kurdum başarılı olmuş videoda titreme yok gcamdaki gibi 4k 60fps muhteşem olmuşMultiromun yeni güncellemesinde orjinal kamerada 1080p ve 4K 60 fps kayıt özelliği gelmiş. Ben kurdum stabilizasyonu iyi. Bu arkadaş türkçe olarak anlatmış istersen buradan bakabilirsin.Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Mi 8 için 60 fps kullanabileceğim bir yöntem var mı?Root twrp mevcut
Bu haftaki güncelleme ile bu özellik geliyor hocam. Çin romuna geldi ve sorunsuz kullanıyorum ben şu anda. 1-2 daha sabretmenizi öneririm ya da eu rom 9.3.1 kurabilirsinizMi 8 için 60 fps kullanabileceğim bir yöntem var mı?Root twrp mevcut
Yararlı oldu çok teşekkürlerGeç gördüm hocam eğer stock roma dönmeyi düşünürsenizglobal rom üzerine kurabileceğiniz magisk mödül de vardı bilginiz olsun.
Guncelleme yolda sanirim hocam bize gelmedi henuzBeta kullanıyorsanız son beta ile 4k 60fps geldi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir