- Adım
- raistlin
- Cihazım
- xiaomi mi6
- Konular
- 1
şu an kurdum sorun çözülmedi. ses hala 8.2. ye göre çok düşük. ses için düzenleyecekler uğraşmasın.
bilgilendirme için teşekkürler hocam kulaklıkla kullanan arkadaşlara duyurulur seste azalma oluyormuş kurmak isteyenler ona göre düşünsün normal telefon kullanımda sorun yok kulaklıktaşu an kurdum sorun çözülmedi. ses hala 8.2. ye göre çok düşük. ses için düzenleyecekler uğraşmasın.
Gördüm hocam oradada kulaklık müzik dinleyenler sorun yazmış bende kulaklık yok oyuzden sorun yaşamıyorum tşkbu arada tescilli global olarak rom sorunu aşağıda yabancı forumdan başka birisi yazmış durumu ancak sorun çözülmemiş.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
After update latest miui 8.5.1.0 mic head set volume going down very low i will make full volume when lition music
i will try 5 headset for it problem same there
please healp me to solve this problem.....
Bunu kura bilirsin hocam anlattığım gibi guncellemeden kur linki indir hafızaya at kurHerkese hayirli pazartesiler oncelikle yurt disindan mi 6 getirttim ancak telefonda turkce dil destegi yok ve telefon 8.5 stabile rom var eger bunu indirirsem turkce olur mu bir yardimci olsaniz bana bu konuda tesekkurler
ilk hafızaya attığımda bendede hata verdi rom ugundeğilmi gibi birşey yazdı teli açtım kapattım hafızaya yeniden kopyaladım dosyası oldu zip dosyasını açamadan atacaksınız hafıza içine rar olarak öyle yaptınız değilmiBoyle bir uyari veriyor