Yardım Mi6

Neomiu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Samsung
Konular
1
Yeni telefon almam gerekiyor 2000 tl ye satiliyor au anda mi 6 bu fiyara alinirmi. telefon almam icin bekliyecek zamanim yok cunki telim ariza yapti ve duz telefon kullaniyorum 1bucuk aydir mi 6 yi bekledim daha uygun gelir die disundum fikirlerinizi bekliyorum

Neomiu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Samsung
Konular
1
Hocam 2000tl ye alınabilecek güzel bir cihaz tabii bazı sorunlar yaşayanlar olmuş ama gelecek olan miui9 u beklemenizi gözlemlemenizi tavsiye ederim toplu olarak 3 tane almaktansa ilk etapta 1 tane alıp denemekte fayda var..

ASUS_Z00VD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkur ederim en onemlisi kamera kullananlar kamera icin net kojusmuyorlar bu sebebten dolayi geciktirdim almayi.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Tesekkur ederim en onemlisi kamera kullananlar kamera icin net kojusmuyorlar bu sebebten dolayi geciktirdim almayi.
Mi 6 nın kamerası yeteri kadar tatmin edici hatta harika.sadece düşük ışıkta iyi değil ama kötü de değil.kamerası benim kullandığım eniyi telefon kamerası.hiç düşünme al.forumda sapasağlam cihaz satan arkadaşlar var

Oyla:

mustafa27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
yok
Konular
5
Şunu da belirtmek isterim bende mi6 aldim ama kamera beklediğim gibi çıkmadı özellkle arka kamerası renk leri tam net göstermiyor ön kamerada geniş açı yok çekilen fotoğrafi yakınlaşırdıgın zaman zaman cozurluk tam acilmiyor dün s7 Edge kıyasladım mi 6 ona göre kamerasi düşüktü

Oyla:

Neomiu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Samsung
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Size daha once de sormustumnozelden de yazdim bi kac kez. sizin yorumlariniz beni tekrardan dusunduruyor. Benim icinnkamera onemi demistim 2300 de az para degil garanti olayi da sikintili kamera iyi degilse ne gerek var die dusunuyorum s7 edge ile kiyaslamis arkasas kotuu oldugunu soyluyor arasinsa fazla fiyat farki yok. Tabi kamerasini cok begenen kullanicilarda var karar vrrmek zor

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Arkadaşın attığı fotoya baktım büyüttüm hatta gayet net daha ne olsun :) düşük ışık olayına da isoya çok yüklendiğinden nois olduğu söyleniyor,yazılımsal olarak düzeltilebilecek birşey yada manuel modda çekersin olur biter. Kaldıki onlarda çok kötü değil. Samsung renkleri olduğundan fazla canlı gösteriyor ve daha iyi gibi duruyor.Kararsızlığınız bu yüzden bence.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Size daha once de sormustumnozelden de yazdim bi kac kez. sizin yorumlariniz beni tekrardan dusunduruyor. Benim icinnkamera onemi demistim 2300 de az para degil garanti olayi da sikintili kamera iyi degilse ne gerek var die dusunuyorum s7 edge ile kiyaslamis arkasas kotuu oldugunu soyluyor arasinsa fazla fiyat farki yok. Tabi kamerasini cok begenen kullanicilarda var karar vrrmek zor
Dostum kamera senin yüzünü kara çıkartmaz.ben 2100 tl ye forumda satış yapan birinden satın aldım.tel 10 numara düşünme al

Oyla:

dewvo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
mi5s
Konular
0
Al kardesim al pisman olmazsin. 2000 tl bile bu cihaza cok iyi fiyat.

Oyla:
Üst Alt