Yardım Mi6 WhatsApp klavye geç geliyor yardim

suleymanbegic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hürriyet mh
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
Merhaba. Xiaomi mi6 kullanıcısıyım.1 haftadır kullanıyorum daha önceden iPhone kullanıcısiydim. Şöyle bir sorunum var. Whatsuptan bildirim geldiğinde bildirim ekranından whatsup i açınca yazı yazmak için tıkladığında klavye 3 5 saniye geç cikiyor. Bunun sebebini bilen var mı. Google in kendi klavyesini kullanıyorum ve teflon güncel.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Romla alakalı bir soruna benziyor, ben hiç o denli bekleme yaşamadım kullandığım romlarda. En fazla anlık gecikme olabiliyor ki, bunu da normal karşılıyorum artık.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Romla alakalı bir soruna benziyor, ben hiç o denli bekleme yaşamadım kullandığım romlarda. En fazla anlık gecikme olabiliyor ki, bunu da normal karşılıyorum artık.
Büyük ihtimalle telefon kurulu romda kasıyordur. Rom değişikliğiyle hemen anlaşılacak bir sorun aslında. Zaman zaman birçoğumuzun başına gelen roma bağlı kasmalardan biri bence

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Büyük ihtimalle telefon kurulu romda kasıyordur. Rom değişikliğiyle hemen anlaşılacak bir sorun aslında. Zaman zaman birçoğumuzun başına gelen roma bağlı kasmalardan biri bence

Bana da öyle geliyor hocam ki, bende Swiftkey Klavye kullanmama rağmen sorun yaşamıyorum :)

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Xperia klavye ile tanıştığımdan beri hiçbir klavyeyi kullanamıyorum hocam

Aynı şeyi bende LG Klavye ile yaşamıştım hocam, LG Klavye'den önce ise Xperia Klavye kullanıyordum :) Mi6'da o zaman için düzgün çalışan bir LG Klavye versiyonu olmayınca, Swiftkeye alışmayı denedim; artık alışınca da başka klavye kullanmam kolay kolay :)

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Aynı şeyi bende LG Klavye ile yaşamıştım hocam, LG Klavye'den önce ise Xperia Klavye kullanıyordum :) Mi6'da o zaman için düzgün çalışan bir LG Klavye versiyonu olmayınca, Swiftkeye alışmayı denedim; artık alışınca da başka klavye kullanmam kolay kolay :)
Bazen şartlar alışmaya mecbur kılar. Şimdilik çok şükür mecbur kalmadı bana hiç :)

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Oyla:

burakergin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
mi 5
Konular
11
mi5 te swiftkey kullanıyırdum hiç böyle sorun yoktu, mi6 yı aldım 1 ay oldu klavye gecikmesi,berbat ön kamera ve birkaç defa whatsapp da iken ekran kararıp telefon kilit ekranına atma gibi sorunlar yaşıyorum hadi hayırlısı

Oyla:
Üst Alt