- Adım
- hüseyin
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 11
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- yok
- Telefon Modeli
- Mi 6 64 gb
- Bootloader Kilidi
- Açık
Arkadaşlar selamın aleyküm hayırlı geceler. Telefonum mi6 . Bazen şarj alıp bazen almıyordu bilgisayar bağlantısı olmuyordu araştırmalarım sonucu arızalı olduğunu öğrendim. Bulunduğum şehirde tanıdık vasıtası ile tanıdık bir telefoncuya götürdüm. Önce soketi değiştirdi yan sanayi olduğu için bilgisayar hala görmemeye devam etti. Neyse geri verdim bu sefer flexten olabilir dediler flex sipariş ettik geldi ama soket yan sanayi flex orjinal olmaz dediler şimdi de orjinal istedik tüm parçaları. Yalnız çocuk pek yapabilecek gibi durmuyor bana öyle geliyor. Sorunum şu şarj oluyor telefon ama bilgisayar görmüyor ve telefonda sistem yüklü değil. Beta rom kullanıyordum ondan olabilir diye global rom indirdim ve dahili hafızaya attım. Romun kurulu olduğu yere değil yani. Sonra tüm sistemi sildim ve yükleme işlemini gerçekleştirdim. Yalnız nasıl oldu ne oldu bilmiyorum sistem yükleme bittikten sonra açtım telefon açılmıyor. Twrp den baktım romu da silmiş. Telefon otg görmediği için bilgisayarda görmediği için rom atamıyorum. Bunun bir yolu var mı şimdi Ankaraya gidip yaptırana kadar en azından kullanmak istiyorum. Twrp üzerinden wifi ile dosya aktarımı oluyor mu veya usb kablo olmadan bir yol var mı veya sistem yedeği bir yerlerde oluyor mu . Biraz uzun oldu ama yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.