Yardım Mi6 usb görmüyor Twrp üzerinden Wifi ile dosya aktarımı mümkün mü?

Huseyinterzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Mi6
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
yok
Telefon Modeli
Mi 6 64 gb
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar selamın aleyküm hayırlı geceler. Telefonum mi6 . Bazen şarj alıp bazen almıyordu bilgisayar bağlantısı olmuyordu araştırmalarım sonucu arızalı olduğunu öğrendim. Bulunduğum şehirde tanıdık vasıtası ile tanıdık bir telefoncuya götürdüm. Önce soketi değiştirdi yan sanayi olduğu için bilgisayar hala görmemeye devam etti. Neyse geri verdim bu sefer flexten olabilir dediler flex sipariş ettik geldi ama soket yan sanayi flex orjinal olmaz dediler şimdi de orjinal istedik tüm parçaları. Yalnız çocuk pek yapabilecek gibi durmuyor bana öyle geliyor. Sorunum şu şarj oluyor telefon ama bilgisayar görmüyor ve telefonda sistem yüklü değil. Beta rom kullanıyordum ondan olabilir diye global rom indirdim ve dahili hafızaya attım. Romun kurulu olduğu yere değil yani. Sonra tüm sistemi sildim ve yükleme işlemini gerçekleştirdim. Yalnız nasıl oldu ne oldu bilmiyorum sistem yükleme bittikten sonra açtım telefon açılmıyor. Twrp den baktım romu da silmiş. Telefon otg görmediği için bilgisayarda görmediği için rom atamıyorum. Bunun bir yolu var mı şimdi Ankaraya gidip yaptırana kadar en azından kullanmak istiyorum. Twrp üzerinden wifi ile dosya aktarımı oluyor mu veya usb kablo olmadan bir yol var mı veya sistem yedeği bir yerlerde oluyor mu . Biraz uzun oldu ama yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Mİ6 için başıma gelen olayı anlatayım faydası olur belki. Rom atarken otg usb kullanıyorum sürekli. Ancak bir gün durduk yere otg yi görmedi. Günlerce uğraştım olmadı. Otg yi çıkarıp ters taktım tesadüfen oldu.twrp otg ti gördü. Hatta şarj kablosunu denedim. Kablonun ucunun bir tarafı çalıştı diğer tarafı çalışmamıştı. haha-- haha-- haha--

Oyla:

Huseyinterzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Mi6
Konular
11
Twrpyi en son sürüme güncelleyin, sonra mount system rw gibi bi seçenek varsa önce onu aktifleştirip sonra bağlamayı deneyin, usb girişindeki sıkıntınızı tam anlayamadım neden öyle yapıyor bi fikrim yok ama full format yaparsanız düzelir diye düşünüyorum, tabi bu durumda kişisel verileriniz silinebilir

MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam full format yaparsam romu nasıl geri atacağım tüm veriler silinecek. Ben ekran görüntüsü alıp akşam atayım buraya belki bilgi konusunda daha yardımcı olur. Twrp yi son sürüm yaptım. Aynı hata devam ediyor.

Oyla:

firatsof

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
12
Hocam full format yaparsam romu nasıl geri atacağım tüm veriler silinecek. Ben ekran görüntüsü alıp akşam atayım buraya belki bilgi konusunda daha yardımcı olur. Twrp yi son sürüm yaptım. Aynı hata devam ediyor.
Tamam akşam atarsın, içinde rom varsa romu yükleyip cihazı açılır hale getirecek olursak dosys aktarımı olabilir

Oyla:

Huseyinterzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Mi6
Konular
11
Şimdi kararlı sürüm indiriyorum hocam. Yalnız telefonun hızlı şarj özelliği de çalışmıyor. Büyük ihtimal sorun yine soketten diye düşünüyorum.

Oyla:

firatsof

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
12
Şimdi kararlı sürüm indiriyorum hocam. Yalnız telefonun hızlı şarj özelliği de çalışmıyor. Büyük ihtimal sorun yine soketten diye düşünüyorum.
Tamamdır

Oyla:

firatsof

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
12
Tamamdır

Aosp romlarda çalışmıyor bazen. Siz telefona yapmak istediğiniz işlemi tam olarak söyleyin ben ona göre bakayım bir şeyler

Oyla:

Huseyinterzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Mi6
Konular
11
Aosp romlarda çalışmıyor bazen. Siz telefona yapmak istediğiniz işlemi tam olarak söyleyin ben ona göre bakayım bir şeyler

Hocam ben şimdi orjinal romu indirdim . Beta kullandığım için onu kaldırıp orjinal romu kurmam lazim.

Oyla:
Üst Alt