Yardım Mi6 USB bağlantısı : Fastboot çalışıyor ama ADB ve MTP çalışmıyor

stulluk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sertac
Cihazım
mi6
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 10.4.1
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Tüm detayları tekrar tekrar yazmak yerine, stack xchange 'e açtığım başlığı paylaşmak daha kolay olur:

Kısaca: Bilgisayarımdan telefonuma fastboot modunda USB bağlantısı yapabiliyorum, ama ADB ve MTP ile bağlanamıyorum.

Detaylar üstteki linkte.

Sorun ne olabilir?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Tüm detayları tekrar tekrar yazmak yerine, stack xchange 'e açtığım başlığı paylaşmak daha kolay olur:

Kısaca: Bilgisayarımdan telefonuma fastboot modunda USB bağlantısı yapabiliyorum, ama ADB ve MTP ile bağlanamıyorum.

Detaylar üstteki linkte.

Sorun ne olabilir?
Eger fastbootdan veri atabiliyorsanız, tamamen driver ve işletim sistemi sorunu var. Eger fastboot sadece cihazı görüp veri alışverişi yoksa, sırasıyla bilgisayar driver, işletim sistemi uyumsuzluğu, PC USB portu , telefon usb kablosu, yine telefon usb portu denemeniz lazım. Çözüm sizde bitiyor hocam

Oyla:

stulluk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sertac
Cihazım
mi6
Konular
2
Eger fastbootdan veri atabiliyorsanız, tamamen driver ve işletim sistemi sorunu var. Eger fastboot sadece cihazı görüp veri alışverişi yoksa, sırasıyla bilgisayar driver, işletim sistemi uyumsuzluğu, PC USB portu , telefon usb kablosu, yine telefon usb portu denemeniz lazım. Çözüm sizde bitiyor hocam

Teşekkürler yanıt için, ama konuya da yazdığım gibi,

1) Hem linux hem windows bilgisayarımda fastboot üzerinden erişebiliyorum, komut gönderip yanıt alabiliyorum
2) Linux'ta dmesg hiçbir tepki vermiyor. Driver sorunu olsaydı bile en azından kernel'den yanıt alabilmeliydim.
3) Fastboot'ta komut gönderebilen USB kablosuyla ADB/MTP üzerinden hiçbirşey yapamayan USB kablosu aynı.

Yani sonuç olarak sorunun telefonda, daha doğrusu telefon ayarlarında olduğunu düşünüyorum.

Ayarlarıma bakabilmiş miydiniz? Gözünüze çarpan bir eksilik var mıdır?

Oyla:
Üst Alt