Yardım mi6 twrp yüklerken sistem silindi cihaz acılmıyor

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
rom yok
Telefon Modeli
mi6
Bootloader Kilidi
Açık
mrb arkadaşlar twrp kurulumu yaparken sistem silindi. cihaz hicbir şekilde acılmıyor. fastboot üzerinden rom yükleme yapılmıyor usb ayıklama modunun acılmasını istiyor cihaz acılmadığından işlem iptal ediliyor. twrp üzerinden ise dosyalar gözükmüyor acil yardıma ihtiyacım var.

mamivankenobi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi 6
Konular
1
1 gündür telefonumu açamıyorum aynı sorundan yakınırken bu başlığı gördüm. Twrp ekranı açılıyor ama telefon açılmıyor. İS yüklü değil diye uyarı çıkıyor sanırım telefon tüm datalarını sildi. kablo ile pc'ye bağlamaya çalışıyorum pc telefonu görüyor ama herhangi bir şey yükleyemiyorum. telefon usb ile pcye bağlandığında otomatik şarj modu seçeneği seçili olduğu için sanırım dosya aktarımı aktif olmuyor telefon da açılmıyor arafta kaldım lütfen biri yardım etsin lütfen. dışarı da çıkamıyorum otg kablosu da yok.

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
1 gündür telefonumu açamıyorum aynı sorundan yakınırken bu başlığı gördüm. Twrp ekranı açılıyor ama telefon açılmıyor. İS yüklü değil diye uyarı çıkıyor sanırım telefon tüm datalarını sildi. kablo ile pc'ye bağlamaya çalışıyorum pc telefonu görüyor ama herhangi bir şey yükleyemiyorum. telefon usb ile pcye bağlandığında otomatik şarj modu seçeneği seçili olduğu için sanırım dosya aktarımı aktif olmuyor telefon da açılmıyor arafta kaldım lütfen biri yardım etsin lütfen. dışarı da çıkamıyorum otg kablosu da yok.
Twrp deyken telefonu pc ye bağladığınızda dosya aktarımı yapamıyor musunuz?

Oyla:
Üst Alt