Yardım Mi6 Telefon Kendi Kendine Titriyor

Jiyan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Merhaba herkes iyi forumlar mi 6 kullanıyorum telefon kendiliğinden titriyor ara sıra bildirimlere bakıyorum bişey yok miui 10 kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
aynı sorun redmi note 4 ümde var ama alıştım yaklaşık 5 aydır var yani miui 10 la alakalı olabilir mi bilemeyeceğim zira global kararlı miui9 kullanıyorum :)

Oyla:

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
Mi fit uygulamasi kullaniyorsan eger bu yuzden yapıyor. Çözüm: statusbardaki mi fiti saga kaydir ayarlar simgesi gelecek ve daha fazla ayar diyorsun. Oradan Titreşimi deaktif ediyorsun.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Jiyan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Mi fit uygulamasi kullaniyorsan eger bu yuzden yapıyor. Çözüm: statusbardaki mi fiti saga kaydir ayarlar simgesi gelecek ve daha fazla ayar diyorsun. Oradan Titreşimi deaktif ediyorsun.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet hocam kullanıyorum ama 1 yıla yakındır kullanıyorum miui 10 güncellemesini de yeni çıktığından beri yapmıştım bu sorun 1 haftadır var dediğiniz yaptım inşallah işe yarar

Oyla:

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
Evet hocam kullanıyorum ama 1 yıla yakındır kullanıyorum miui 10 güncellemesini de yeni çıktığından beri yapmıştım bu sorun 1 haftadır var dediğiniz yaptım inşallah işe yarar
Ayni sorun bende de vardi birkac gundur. Mi band dan kaynaklandigini farkettim ve bu ayarla sorunu çözdüm. Sizde de cozulecektir.

Oyla:

Jiyan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Ayni sorun bende de vardi birkac gundur. Mi band dan kaynaklandigini farkettim ve bu ayarla sorunu çözdüm. Sizde de cozulecektir.
Aynen hocam bende telefonu sıfırladım hala yapıyordu dediğiniz yaptım şuana kadar sorun yok teşekürler

Oyla:
Üst Alt