Yardım Mi6 Sürekli Recovery e Atıyor

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Miui forum dan bir tema indirdim ve temalardan uygula dedim, font için yeniden başlatma istedi bastım kapandi açılırken siyah ekran geldi bir süre sonra kapandı ve recovrrR açıldı, reboot ediyorum ama hep Recovery e atıyor , wipe yapmak aklıma geldi ama bu sanırım hepsini siliyor ve cihazımda çok değerli şeyler var yedeklemediğim, ne yapabilirim acil önerisi olan varmı

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Miui forum dan bir tema indirdim ve temalardan uygula dedim, font için yeniden başlatma istedi bastım kapandi açılırken siyah ekran geldi bir süre sonra kapandı ve recovrrR açıldı, reboot ediyorum ama hep Recovery e atıyor , wipe yapmak aklıma geldi ama bu sanırım hepsini siliyor ve cihazımda çok değerli şeyler var yedeklemediğim, ne yapabilirim acil önerisi olan varmı
Twrp yuklu mu?
[doublepost=1522523263,1522523225][/doublepost]
Degil sanirim degilse mecbur wipe yapilmasi lazm baska yol aklıma gelmiyor

Oyla:

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp yuklu mu?
[doublepost=1522523263,1522523225][/doublepost]
Degil sanirim degilse mecbur wipe yapilmasi lazm baska yol aklıma gelmiyor
Değil ne yazık ki, son oreo guncellemesinde sıkıntı olduğu için bootloader i açıp twrp atamadim

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bootloader açık olsaydı düzeltilmesi kolay bir sorun fakat kapalı gibi görünüyor. Wipe şu durumda tek çare.

Oyla:

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kapalı evet, alalı 1 ay anca oldu cihazı zaten oreo8 yüklü idi açamadım kilidi hatalı oldugi için, eskiye dönmeyede uğraşmıyayım dedim hem garantisi gitmesin sıkıntısı çıkmasın, eğer yapmış olsa idim sıkıntı olmayacaktı.. neyse mecbur wipe yaptım resimler/müzikler İ geçtim wp mesajları gitti tamamen, gruplarda vs. Sonradan bakacağım diye yıldızladığım onca şey

Xiaomi de her zaman olabilecek bir hata bu, keşke stock recovery de eski temaya dönmek için birşey ayarlasalar böyle olunca düzeltsek

Son düzenleme:
Oyla:

hgcan4242

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gökhancandan
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
aynı sorun dün gece bende de oldu, tema yüklerken android.durdu uyarısı verdi. acaba yazılımsal bir sıkıntı mı var? mi 6 m delta garantili

Oyla:

ysfakc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ 6
Konular
16
Bootloader açık olsaydı düzeltilmesi kolay bir sorun fakat kapalı gibi görünüyor. Wipe şu durumda tek çare.
bootloader acik vaziyette ayni sorunu yasadim. Cihazda imei tamirli olduğu icin wipe yapamadim onun yerine mi flash ile bilgileri koruyarak yeniden rom attim. Fakat var olan veride, hataya düşüren tema varsayılan olduğu icin yine recovery moda atti. Haliyle bütün bilgileri silerek flasladim o sekilde açıldı. Yani bilgiler gitmeden nasil acilacakti merak ettim? Yöntemi nedir? Çünkü orjinal imeili cihazda wipe ile flas arasinda bir fark yok çünkü cihaz bilgiler tamamen silinmeden acilmiyor.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
bootloader acik vaziyette ayni sorunu yasadim. Cihazda imei tamirli olduğu icin wipe yapamadim onun yerine mi flash ile bilgileri koruyarak yeniden rom attim. Fakat var olan veride, hataya düşüren tema varsayılan olduğu icin yine recovery moda atti. Haliyle bütün bilgileri silerek flasladim o sekilde açıldı. Yani bilgiler gitmeden nasil acilacakti merak ettim? Yöntemi nedir? Çünkü orjinal imeili cihazda wipe ile flas arasinda bir fark yok çünkü cihaz bilgiler tamamen silinmeden acilmiyor.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twrp den temalar uygulaması silinerek.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Aynı durum dün bana da oldu. Temanın birine uygula dediğim anda ekran karardı. Telefon kendini otomatik olarak recovery moda atmaya başladı. Sonra sıfırladım.

Oyla:
Üst Alt