Yardım mi6 soket

batu811

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
batuhan
Cihazım
mi6
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10,2
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Açık
mi6 sarj soketimde sorun var şarj kablosu sıkı sıkı tutunmuyor kablo kendini bırakıyor çok gevşek kulaklık da aynı şekilde kaç kablo denedim sonuç aynı sokette bir sorun var ve soketi kendi imkanımla değiştirmek istiyorum hazır el atmışken ahize yi de değiştiriyim istiyorum ama bu soketleri nereden almalıyım bilmiyorum neresi güvenilir bilemedim bana yardımcı olur mussunuz?arka kapağı açacak sonrasında yapıştırıcak malzemem de yok

goktugaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Göktuğ Aydın
Cihazım
mi6
Konular
5
n11 üzerinde baya iyi bir marka olarak gözüküyor
Benim de iyice gevşedi. Yani şarjdayken telefonu elime alsam hemen çıkıyor. O yüzden şarja bırakıyorum, dolunca alıyorum :)
Hocam ben de mi 6 cihazımda aynı sorunu yaşıyorum, soketi değiştirdiniz mi ? Değiştirdiyseniz hızlı şarj ve veri sorunu olmayan bir soket bulabildiniz mi ? Tavsiye edebileceğiniz bir soket varsa çok memnun olurum.

Oyla:

batu811

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
batuhan
Cihazım
mi6
Konular
16
Hocam ben de mi 6 cihazımda aynı sorunu yaşıyorum, soketi değiştirdiniz mi ? Değiştirdiyseniz hızlı şarj ve veri sorunu olmayan bir soket bulabildiniz mi ? Tavsiye edebileceğiniz bir soket varsa çok memnun olurum.
Soketi değiştirdim ses kısmını kullanamıyorum kulaklığa ses gelmiyor sadece tek taraftan ses alıyor hızlı şarj kullanılıyor bi problem yok akilliphone den almıştım parçayı

Oyla:
Üst Alt