Mi6 Şarjdayken Dokunmatik problemi

mehmet87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
2
Arkadaslar merhaba be 10 gunluk mi6 kullanicisiyim.bugun birsey farkettim telefon sarjdayken dokunmatik sapitiyor klavye tuslarina basili tuttugumda basip cekiyor ornegin a ya basinca 2 veya 3 kez basiyor cekirdek surumunde touch testtede duz cizgi cekince kesik kesik oluyor basina bole bisey gelen oldumu napmaliyim servisemi gondersem

mehmet87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
2
O zaman sorun kablodan olmasi lazim gibi hocam. Demeyince çözersiniz umarim. Durumu.
enteresan is yerinde olan sorunlar eve gelince cozuldu akimdan kaynaklimi kablodanmi cozemedim suan bi problem yok gibi

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Aynı sorunu mi5s de yaşamış biri olarak ilk sorum ekranınızda ekrana koruyucu var mı, çünkü ben mi5s ilk aldığım zaman direk ekran koruyucu taktım ve şarj esnasında ekran tam da dediğiniz şekilde sapıtıyordu şuan ekran koruyucu olmadan kullanıyorum ve 3 aydır hiçbir sorun yok

Oyla:

mehmet87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
2
Aynı sorunu mi5s de yaşamış biri olarak ilk sorum ekranınızda ekrana koruyucu var mı, çünkü ben mi5s ilk aldığım zaman direk ekran koruyucu taktım ve şarj esnasında ekran tam da dediğiniz şekilde sapıtıyordu şuan ekran koruyucu olmadan kullanıyorum ve 3 aydır hiçbir sorun yok
ekran koruyucu var evet ama sadece sarjdayken yapiyordu ekran koruyucu ile alakasi olcagini sanmiyorum suan hic bi problem.yok muhtemelen kabloda bi temassizlik yada akım ile alakali bi durum

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
ekran koruyucu var evet ama sadece sarjdayken yapiyordu ekran koruyucu ile alakasi olcagini sanmiyorum suan hic bi problem.yok muhtemelen kabloda bi temassizlik yada akım ile alakali bi durum
Yani akım ya da kablo ile alakalı da olabilir, ancak bende ekran koruyucuyu çıkarınca düzeliyor takınca yine sapıtıyordu ve sadece şarjda oluyordu bende söktüm takmadım bir daha da olmadı. belki ekran koruyucunun yapıldığı malzeme ile alakalı olabilir pek idrak edemedim.yine aynı sorun ile karşılaşırsanız deneyebilirsiniz

Oyla:

mehmet87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
2
Yani akım ya da kablo ile alakalı da olabilir, ancak bende ekran koruyucuyu çıkarınca düzeliyor takınca yine sapıtıyordu ve sadece şarjda oluyordu bende söktüm takmadım bir daha da olmadı. belki ekran koruyucunun yapıldığı malzeme ile alakalı olabilir pek idrak edemedim.yine aynı sorun ile karşılaşırsanız deneyebilirsiniz
en son care onu denicem hocam 30tl verdim :)koruyucuya kiyamiyorum :)

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
en son care onu denicem hocam 30tl verdim :)koruyucuya kiyamiyorum :)
Ben kabloyu değiştirdim başka odaya taktım adaptörü değiştirdim baktım olmuyor :) tek yol o kalınca çıkardım bir daha da takmadım, böyle ekran ile iç içe olunca daha iyi oluyor.

Oyla:

Frelinnn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lenovo
Cihazım
Tab 2a30
Konular
10
Bu benimde başıma geldi elektrik hattından kaynaklanıyor farklı iki yerde denedim birinde hiçbir sıkıntı yokken voltaj fazla gelen de sıkıntılı oluyor dokunmadik

Oyla:

mehmet87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
2
Bu benimde başıma geldi elektrik hattından kaynaklanıyor farklı iki yerde denedim birinde hiçbir sıkıntı yokken voltaj fazla gelen de sıkıntılı oluyor dokunmadik
aynen hocam bende farkettim prizden prize degisiyor dokunmatik cok enteresan bisey daha farkettim geri ve menu tusu geri tusunun hassasiyeti menu tusundan daha hassas

Oyla:

v10furkanv10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 6
Konular
4
Touch test yapıp sonuçları paylaşır mısınız

Oyla:

mehmet87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
2
Evet arkadaslar oncelikle konuyla ilgilenen arkadaslara tesekkur ederim. sorunun kaynagi brlli oldu isyerimde kullanilan prizlerde sorun var ups hatti kullaniliyormus normal sebeke elektirigi deil evde denedigimde hic bir problem olmadi basiniza bole bise gelirse bu konu baya isik tutar saygilar...

Oyla:
Üst Alt