Mi6 Şarjdayken Dokunmatik problemi

mehmet87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
2
Arkadaslar merhaba be 10 gunluk mi6 kullanicisiyim.bugun birsey farkettim telefon sarjdayken dokunmatik sapitiyor klavye tuslarina basili tuttugumda basip cekiyor ornegin a ya basinca 2 veya 3 kez basiyor cekirdek surumunde touch testtede duz cizgi cekince kesik kesik oluyor basina bole bisey gelen oldumu napmaliyim servisemi gondersem

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
meraktan soruyorum sarj aletin orjinal mi ? veya saçma sapan sarj aletleri kullandın mı veya telefona çok fazla baskı veya sıcak bir ortamda durdu mu arabanın içinde güneşin altında gibi :) genelde bunlardan kaynaklanıyor bunların hepsine hayır cevabı veriyorsan ve telefon yere düşmediyse bir yazılım flashla halen devam ediyorsa nereden aldıysan garantisi falan varsa gödermeni tavsiye ediyorum çünki panelinde bir sıkıntı var

Oyla:

mehmet87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
meraktan soruyorum sarj aletin orjinal mi ? veya saçma sapan sarj aletleri kullandın mı veya telefona çok fazla baskı veya sıcak bir ortamda durdu mu arabanın içinde güneşin altında gibi :) genelde bunlardan kaynaklanıyor bunların hepsine hayır cevabı veriyorsan ve telefon yere düşmediyse bir yazılım flashla halen devam ediyorsa nereden aldıysan garantisi falan varsa gödermeni tavsiye ediyorum çünki panelinde bir sıkıntı var
telefon daha yeni dusme felan olmadi sarj aleti orjinal kutudan cikan sorun sadece sarjda iken onun haricinde bi sikinti olmuyor

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
garantili aldıysan hiç beklemeden gönder telefonunu ileride daha da büyüyebilir birde telefonunu edge ye yani 2g gsm e al veri paketin aktif olsun mesaj sms whatsapp dan mesaj at wifi ye baglı olma bu durumda telefon benzer hatalar olursa hiç bekleme :)

Oyla:

mehmet87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
2
garantili aldıysan hiç beklemeden gönder telefonunu ileride daha da büyüyebilir birde telefonunu edge ye yani 2g gsm e al veri paketin aktif olsun mesaj sms whatsapp dan mesaj at wifi ye baglı olma bu durumda telefon benzer hatalar olursa hiç bekleme :)
ilk bastan bi wipe yapayim olmassa garantiye gondereyim delta garantili

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
dediklerimi bir deneyin yapıyorsa beklemeyin yenisiyle degiştirsinler belirli bir süre sonra götürürseniz tamire alırlar sonuçta cihazınız tamir görmüş olur

Oyla:

mehmet87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
2
sorun hala devam ediyor sarja takiliyken dokunmatik afalliyor yarin garantiye gondereyim

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam Şarja takılı iken olan dokunmatik sorunu, kablo; adaptör veya Elektrik hattı ile ilgilidir genelde. İsterseniz farklı kablo ve farklı adaptör ile deneyin öncelikle; sonrasında da farklı bir prizde deneyin. Halen sorun devam ediyorsa, bu sefer cihaza kusur bulabilirsiniz.

Fakat cihazı garantiye göndermeden önce söylediklerimi deneyin.

Oyla:

mehmet87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
2
Hocam Şarja takılı iken olan dokunmatik sorunu, kablo; adaptör veya Elektrik hattı ile ilgilidir genelde. İsterseniz farklı kablo ve farklı adaptör ile deneyin öncelikle; sonrasında da farklı bir prizde deneyin. Halen sorun devam ediyorsa, bu sefer cihaza kusur bulabilirsiniz.

Fakat cihazı garantiye göndermeden önce söylediklerimi deneyin.
aynen hocam bende oyle tahmin ediyorum sorun kablo gibi cunku pc ye bagladigimda dokunmatik hic calismiyor donuyor ayni sorunu pc dede yapiyor yarin bi kablo ile deneyip sonuclari yazarim

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
aynen hocam bende oyle tahmin ediyorum sorun kablo gibi cunku pc ye bagladigimda dokunmatik hic calismiyor donuyor ayni sorunu pc dede yapiyor yarin bi kablo ile deneyip sonuclari yazarim

O zaman sorun kablodan olmasi lazim gibi hocam. Demeyince çözersiniz umarim. Durumu.

Oyla:
Üst Alt