- Adım
- ümit
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 59
Arkadaşlar ben 8.5lerin daha stabil olduğunu düşünüyorum ya siz?
Bl kilidini açıp twrp yüklemelisin. Mi flasha gerek yok. Twrp yüklü olmalı.Kardesm yüklemek için ,şuan global stabildeyim betaya geçip bl kilidini açıp daha sonrada mi flash ile kurucqm dimi bunu hiç rom atmadim da bilmiorm tam
Rehber - Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu hocam bu konuda anlatımı var. Bilgisayar gerekli ama onu söylemliyim. Bl kilidi ve twrp yi hallettikten sonra bu tür romları twrp ile yükleyebilirsin rahatça. Twrp son sürümü yüklemelisin. 3.2.1-0 olanı.Nasıl yükleyebilirim
İlk bl kilidini acicaksiniz stabilde acabiliyorsaniz oyle acin stabilde acmayi hic denemedigim icin bilmiyorum sonra twrp flashlayip ordanda romu flashlayacaksiniz Rehber - Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu şurdan bakabilirsinizKardesm yüklemek için ,şuan global stabildeyim betaya geçip bl kilidini açıp daha sonrada mi flash ile kurucqm dimi bunu hiç rom atmadim da bilmiorm tam
Hocam sizin mesajinizi okumamisim bende ayni konuyu mesajima koymustum deminRehber - Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu hocam bu konuda anlatımı var. Bilgisayar gerekli ama onu söylemliyim. Bl kilidi ve twrp yi hallettikten sonra bu tür romları twrp ile yükleyebilirsin rahatça. Twrp son sürümü yüklemelisin. 3.2.1-0 olanı.
Haha sorun değil hocam. Hepimiz yardım etmeye çalışıyoruzİlk bl kilidini acicaksiniz stabilde acabiliyorsaniz oyle acin stabilde acmayi hic denemedigim icin bilmiyorum sonra twrp flashlayip ordanda romu flashlayacaksiniz Rehber - Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu şurdan bakabilirsiniz
[doublepost=1518776836,1518776704][/doublepost]
Hocam sizin mesajinizi okumamisim bende ayni konuyu mesajima koymustum demin![]()
Mesajlarınızı okurken hakikaten duygulandım, Ne güzel bişi,birine yardım etmek için derdine derman olmak için koşmak,Haha sorun değil hocam. Hepimiz yardım etmeye çalışıyoruz)
AminMesajlarınızı okurken hakikaten duygulandım, Ne güzel bişi,birine yardım etmek için derdine derman olmak için koşmak,
Teşekürler Arkadaşlar
Rabbim Dostluklarımızı Daim Eylesin
SagolunMesajlarınızı okurken hakikaten duygulandım, Ne güzel bişi,birine yardım etmek için derdine derman olmak için koşmak,
Teşekürler Arkadaşlar
Rabbim Dostluklarımızı Daim Eylesin
Kulaklik icin biraz dusuk ama kendinizde ayarlayabilirsiniz eger rootlarsanizBu epic romda ses seviyesi nasıl peki
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi