Yardım MI6 Rom Önerisi

oyuzkaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
shs
Cihazım
ajsh
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 9.5
Telefon Modeli
MI6
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, herkese iyi akşamlar. Ben MIUI 10dan memnun kalmadığım için MIUI 9'a geri döndüm fakat bir rom önerisi istiyorum. Ekran süresi ortalama 6 saatte kalıyor 7 saati bulmuyor. MI6 kasacak donacak bir telefon değil ama Chrome YouTube gibi uygulamalarda yavaşladığını hissediyorum. Global beta olabilir eu rom olabilir, stabil çalışacak bir rom önerir misiniz rica etsem?

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Merhaba, herkese iyi akşamlar. Ben MIUI 10dan memnun kalmadığım için MIUI 9'a geri döndüm fakat bir rom önerisi istiyorum. Ekran süresi ortalama 6 saatte kalıyor 7 saati bulmuyor. MI6 kasacak donacak bir telefon değil ama Chrome YouTube gibi uygulamalarda yavaşladığını hissediyorum. Global beta olabilir eu rom olabilir, stabil çalışacak bir rom önerir misiniz rica etsem?

Şöyle bir konu var ?

Soru - Mi6 için en iyi rom?

Oyla:

oyuzkaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
shs
Cihazım
ajsh
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Oyla:

merakci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rami
Cihazım
-
Konular
40
MIUI 9'a geçmek istediğim zaman kullandığım tek rom eu beta 7.12.7 sürümüdür. Şarj konusunda çok hatırlamıyorum ama resmen hız bombası. MIUI 10'dan kat ve kat hızlıydı. Şarj konusundada beni üzmüyordu. Denemenizi tavsiye ederim.

Oyla:

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Hocam. Mi6 kullanıcısı olarak söylüyorum. Miui 10 ben de hiç sevmiyordum. Taki miuipro kullanana kadar. Miuipro tavsiye ederim. Ama paralı olduğu için biraz can sıkıcı. Neyse ki öyle çok pahalı bişey değil. Miui kullanmayım diyorsan tek tavsiye edeceğim lineageos 15.1. Ama ben olaya kullanma zevki olarak bakıyorum. Sen sadece batarya konusunda bişeyler bakıyorsan arkadaşlardan farklı rom tavsiyeleri gelir mutlaka.

Oyla:

oyuzkaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
shs
Cihazım
ajsh
Konular
6
MIUI 9'a geçmek istediğim zaman kullandığım tek rom eu beta 7.12.7 sürümüdür. Şarj konusunda çok hatırlamıyorum ama resmen hız bombası. MIUI 10'dan kat ve kat hızlıydı. Şarj konusundada beni üzmüyordu. Denemenizi tavsiye ederim.

hocam çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam. Mi6 kullanıcısı olarak söylüyorum. Miui 10 ben de hiç sevmiyordum. Taki miuipro kullanana kadar. Miuipro tavsiye ederim. Ama paralı olduğu için biraz can sıkıcı. Neyse ki öyle çok pahalı bişey değil. Miui kullanmayım diyorsan tek tavsiye edeceğim lineageos 15.1. Ama ben olaya kullanma zevki olarak bakıyorum. Sen sadece batarya konusunda bişeyler bakıyorsan arkadaşlardan farklı rom tavsiyeleri gelir mutlaka.

hocam nasıl paralı oluyor anlamadım?

forumda da bir çok miuipro sürümü mevcutta o yüzden soruyorum

hocam mi6 için eu beta nereden bulabilirim yardımcı olur musunuz

Oyla:

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13

forumda da bir çok miuipro sürümü mevcutta o yüzden soruyorum
Yeni sürümler kaçak paylaşılıyor. Paylaşanı tespit ederse miuipro ekibi banlıyor ve o kişi güncelleme alamıyor. Yani beleş varken ne gerek var aslında ama çerez parası gibi olduğu için alıyor insanlar. Aylık 1.5 dolar.

Oyla:

oyuzkaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
shs
Cihazım
ajsh
Konular
6
t
Yeni sürümler kaçak paylaşılıyor. Paylaşanı tespit ederse miuipro ekibi banlıyor ve o kişi güncelleme alamıyor. Yani beleş varken ne gerek var aslında ama çerez parası gibi olduğu için alıyor insanlar. Aylık 1.5 dolar.

şuan indiriyordum iptal edeyim bilmiyordum ki öyle olduğunu insanların hakkına girmeyelim bari

hocam buradaki söylediğiniz mi?

Son düzenleme:
Oyla:

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
t

şuan indiriyordum iptal edeyim bilmiyordum ki öyle olduğunu insanların hakkına girmeyelim bari

hocam buradaki söylediğiniz mi?

Paylaşan paylaşmış artık sizlik bişey yok kurabilirsiniz. Ama verdiğiniz linki anlamadım. Burda miuipro konusu altında telefonunuza uygun olanı bulmanıZ lazım başka yerlere bakmanıza gerek yok .

Oyla:
Üst Alt