Yardım mi6 rom atma tamir istanbul

Atakan kkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi 6
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
glıobal beta
Telefon Modeli
mi6
Bootloader Kilidi
Açık
merhaba arkadaşlar mi6 için istanbul içinde servis yada bireysel tamir yapan varmı cret mukabilinde varsa bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Sorun nedir yazın çözülebilecek gibiyse yardımcı olalım boşuna ücret ödemeyin. Küçük temel bilgilerle çoğu yazılımsal sorunu halledebilirsiniz buradan yönlendirmeler ile .

Oyla:

Atakan kkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi 6
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun nedir yazın çözülebilecek gibiyse yardımcı olalım boşuna ücret ödemeyin. Küçük temel bilgilerle çoğu yazılımsal sorunu halledebilirsiniz buradan yönlendirmeler ile .
hocam ücret önemli değil valla kafayı yiyecem baştan anlatayım twrp yüklüydü cihazımda çeşitli romlara geçiyordum sıkıldıkca:)son rom yüklememden sonra arızalandı twrp dondu birtürlüü yapamadım sonra araştırdım bitaz mifalaş dan global yüklemeyi başardım hoşuma gitmedi global rom sonra xioami tool dan global beta yükledim yükleme bitti açıldı tel fakat ilk başta miui şifresi istiyorya onu yapaabilmem için wifiye bağlanmak lazım haliyle fakat wifiye bağlanamıyorum sim kartta arıza veriyor durum bu tekrar miflaştan global denedim hata verdi bukez kaldım öyle

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
hocam ücret önemli değil valla kafayı yiyecem baştan anlatayım twrp yüklüydü cihazımda çeşitli romlara geçiyordum sıkıldıkca:)son rom yüklememden sonra arızalandı twrp dondu birtürlüü yapamadım sonra araştırdım bitaz mifalaş dan global yüklemeyi başardım hoşuma gitmedi global rom sonra xioami tool dan global beta yükledim yükleme bitti açıldı tel fakat ilk başta miui şifresi istiyorya onu yapaabilmem için wifiye bağlanmak lazım haliyle fakat wifiye bağlanamıyorum sim kartta arıza veriyor durum bu tekrar miflaştan global denedim hata verdi bukez kaldım öyle

Anladım hocam Xiaomi toola hiç bulaşmadan miflash ile global yükleyip sonra twrp kurup yine istediğiniz romu deneyebilirdiniz. Zenex hocam yardımcı olacaktır yanlış bilgi vermeyeyim .

Oyla:
Üst Alt