Yardım Mi6 Pusula sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maliozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
2
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 ay önce migrostan mi6 aldım fakat sonradan fark ettimki pusula çalışmıyor ben farkettiğimde 16. Gün olmuştu.
store'dan faklı pusulalar yükledim ve hepsi kuzeyi sağ alt köşeyi yani hoparlörün olduğu yeri gösteriyor. Donanım bir soruna benziyor fakat deltaya bunun için göndermek istemiyorum açıkçası. Forumda bir konuda buna benzer bir sorun ve bu sorunun çözümünden bahsedilmiş ama uygulamak için bl kilidinin açık olması gerekiyor.

Merak ettiğim şey ise sadece bl kilidini açıp rom atmasak cihaz yinede rootlu mu oluyor?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 ay önce migrostan mi6 aldım fakat sonradan fark ettimki pusula çalışmıyor ben farkettiğimde 16. Gün olmuştu.
store'dan faklı pusulalar yükledim ve hepsi kuzeyi sağ alt köşeyi yani hoparlörün olduğu yeri gösteriyor. Donanım bir soruna benziyor fakat deltaya bunun için göndermek istemiyorum açıkçası. Forumda bir konuda buna benzer bir sorun ve bu sorunun çözümünden bahsedilmiş ama uygulamak için bl kilidinin açık olması gerekiyor.

Merak ettiğim şey ise sadece bl kilidini açıp rom atmasak cihaz yinede rootlu mu oluyor?
Hocam BL açmak root anlamına gelmiyor. Ayrıca kilidi açtığınız zaman, Delta servisi konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Bendeki çalışıyor sıkıntı yok.teli aldığımdan beri ilk defa şimdi açtım pusulayı yalnız yatay tutunca pusula,dikey tutunca kamera çalışıyor neden anlamadım?

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Bendeki çalışıyor sıkıntı yok.teli aldığımdan beri ilk defa şimdi açtım pusulayı yalnız yatay tutunca pusula,dikey tutunca kamera çalışıyor neden anlamadım?
Hocam o normal bir durum, dikey tuttuğunuz zaman ekran görüntüsü alıp fotoğrafla beraber paylaşmanız için :)

Oyla:

maliozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimde işim olmadığı için 16. Günde farkettim :) . Bir gün kıbleye bakma ihtiyacı doğdu onda da pusula çalışmadı. Sorun muhtemelen donanımsal çünkü hoparlörü gösteriyor kuzey yani manyetik alana yakalanıyor sanırım pusula sensörü.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Benimde işim olmadığı için 16. Günde farkettim :) . Bir gün kıbleye bakma ihtiyacı doğdu onda da pusula çalışmadı. Sorun muhtemelen donanımsal çünkü hoparlörü gösteriyor kuzey yani manyetik alana yakalanıyor sanırım pusula sensörü.
Hocam donanım testi yapın isterseniz. Bunu için sırası ile, Ayarlar/Cihazım/Tüm özelikler/Çekirdek sürümüne art arda tıklayın ve açılan pencerede 31.Mangetic sensor testi yapın.

Oyla:

maliozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam donanım testi yapın isterseniz. Bunu için sırası ile, Ayarlar/Cihazım/Tüm özelikler/Çekirdek sürümüne art arda tıklayın ve açılan pencerede 31.Mangetic sensor testi yapın.

Yaptım ama yaptığımla kaldım. Nasıl bir tepki vermesi gerekiyor test esnasında.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt