Hocam yedeklemek zor iş ben format data yapmadan güncelleyeyim bakarım sorun yaşıyorum format data ile romu tekrar kurarım teşekkürlerbakivrd44 Oreo dan android pie ye geçerken format data yapmanızda fayda var. Daha evvel 4 wipe yaparak yükseltme yapanlar sıkıntı yaşadıklarını ifade etmişlerdi. Olmayabilir de. Fakat format data yapmak en garantilisidir.
Twrp üzerinden çok rahat yedekleme yapabilirsiniz ama tercih sizin tabiki. Belki de yapacağınız işlem bizler için rehber olacaktır. Yükleme neticesindeki deneyimlerinizi takip ediyor olacağız.Hocam yedeklemek zor iş ben format data yapmadan güncelleyeyim bakarım sorun yaşıyorum format data ile romu tekrar kurarım teşekkürler
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twrp fotoğraflarıda yedekleseydi ne güzel olurdu hocam. İftardan sonra güncelleyeceğim. Deneyimlerimi yazarım teşekkürlerTwrp üzerinden çok rahat yedekleme yapabilirsiniz ama tercih sizin tabiki. Belki de yapacağınız işlem bizler için rehber olacaktır. Yükleme neticesindeki deneyimlerinizi takip ediyor olacağız.
Mi6 Miuipro 9.4.25 te denendi siyah ekranda kaldı gcam
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Magiskten olanları kaldırdım da twrp den yüklediğim zip dosyalarını nasıl kaldıracağım?Hocam baska Magisk modulu ve ya twrp den dosya yuklediyseniz kaldirip öyle deneyin son rom guncellemesinin ardindan bu islemleri yapin
Magiskten olanları kaldırdım da twrp den yüklediğim zip dosyalarını nasıl kaldıracağım?