Yardım Mi6 or Mi5 or Mi5s or RedMi Note 4x ¿?

keichi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
iphone 5s
Konular
1
Merhabalar herkese, ben Mi ailesine yeni katılacak bir dostunuzum. Aklımda çok karışık. Gönlüm Mi 6 almak istiyor ancak şu an için 2000tl beni biraz zorlayacak. Mi 5 ve Mi5s ise fiyatları daha uygun ancak kronik bir çok sorununu okudum forumlarda olsun youtube olsun. Sorunlarına çok denk geldim diyebilirim. Isınma sorunu kronik kamera sonuru parmak izi okumama sorunu gibi. Redmi Note 4x hakkında ise şu an bir problem göremedim. Hatta 3 adet kullanan tanıdığım var gayet gayet memnunlar. Mi 5, Mi5s ve Mi6 beni işlemci kamera gibi performans özelliklerinden dolayı cezbediyor. Sizce hangisini almam gerek ?

scrooldream

TENGRİ BİZ MENEN!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android
Cihazım
NOTE4x Mi6
Meslek
Toyota Robot Teknisyeni
Konular
12
Telefon uygulaması rom / root / vb. şeylerle uğraşmayı bilmiyorsanız veya eliniz yatkın değilse Mi6 veya RN4x tercih edin. Çünkü diğer modellerdeki hataların çoğu yazılım sorunu gibi gözüküyor.

Oyla:

keichi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
iphone 5s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon uygulaması rom / root / vb. şeylerle uğraşmayı bilmiyorsanız veya eliniz yatkın değilse Mi6 veya RN4x tercih edin. Çünkü diğer modellerdeki hataların çoğu yazılım sorunu gibi gözüküyor.
Sayın Scrooldream Teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Mi5 ve Mi5s sanırım çoğunlukla yazılım sorunları içeriyor. Bunları halledebilirim ancak uğraşıcak vaktim olmuyor çoğu zaman sürekli telefon gerekli hatalarla uğraşamam diyebilirim. RN4x fiyatı ile çok iyi, Mi 6 ise 2 katı ama gönlümü çaldı :) napıcam bilemiyorum sabaha kadar sipariş etmem gerek. :/

Oyla:

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Merhaba.Öncelikle benim sana tavsiyem Mi6 dır.Bende alacam yakında aynı senin gibi bende diğer modeller arasında gidip geliyordum.Ancak Mi6 almaya karar verdim.Fiyatı benide zorlayacak ancak biraz daha para verip iyi bir telefon almak lazım.Mi5 ve 5s tavsiye etmem.Dediğin gibi sorunları var.Öte yandan Mi5 Snapdragon 820 ve Adreno 530 , Mi5s Snapdragon 821 ve Adreno 530 , Mi6 da Snapdragon 835 ve Adreno 540 kullanıyor.Yani performans açısından Mi6 daha iyi.Mi6 alırsan memnun kalırsın.

Oyla:

scrooldream

TENGRİ BİZ MENEN!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android
Cihazım
NOTE4x Mi6
Meslek
Toyota Robot Teknisyeni
Konular
12
Umarım doğru karar verirsin. RN4X fiyat performans olarak görebileceğin en kusursuz sorunsuz telefondur. Kamera, odak, hdr, kritik çekimler olsun MI6 kadar iyi olmasada seni tatmin edecektir.

Odak uzaklığı 3-57
Açıklık F-2
Deklanşör 1-33

Cihaz RN4x

Ekli dosyalar

• IMG_20170310_182649.jpg
    IMG_20170310_182649.jpg
    396,6 KB · Görüntüleme: 28
Oyla:

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Umarım doğru karar verirsin. RN4X fiyat performans olarak görebileceğin en kusursuz sorunsuz telefondur. Kamera, odak, hdr, kritik çekimler olsun MI6 kadar iyi olmasada seni tatmin edecektir.

Odak uzaklığı 3-57
Açıklık F-2
Deklanşör 1-33

Cihaz RN4x
Dediğniz doğru tabiikide .Ancak Mi6 daki özellikler kullanıcıyı cezbediyor ancak fiyat tabiikide yüksek.

Oyla:

manisalee

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Yok
Konular
1
Merhabalar arkadaşlar bende Xiaomi dünyasına katılcam gibi konuyu açan arkadaş gibi kararsızım şuan şunu anlamak istiyorum "Redmi Note 4x"
dediğiniz modelde X olayı ayrı mı? İnternete bakıyorum Redmi Note 4 olarak geçiyor? bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

Oyla:

hakikidaredevil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Günay
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Hocam alabiliyorsaniz mi6 alin ama yaklasik 10 aydir mi 5 kullaniyorum. Karsilastigim tek sikinti kilifsiz kullandigim icin arkasi cok kayiyor biraz dikkat etmek gerekiyor. Sorun varsa cevaplayabilirim.

Oyla:

scrooldream

TENGRİ BİZ MENEN!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android
Cihazım
NOTE4x Mi6
Meslek
Toyota Robot Teknisyeni
Konular
12
Modeller
Redmi note 4 MTK
Redmi note 4 SD ( Global Avrupa )
Redmi note 4X SD ( Global Avrupa )

Avrupa üzerine bandlı versiyonların hepsi RN4X ile kasa olarak birebir aynıdır. Ama RN4 olarak geçer bir yandan güncelleme olayını kesin bilmiyorum ama geçen birinde farkettim dosyalar / download-rom kısmında "HNRN4 x ...... " Gibi oto güncelleme de alıyor yani tahminen RN4 Avrupa modeli de "X" le birebir sayılır. RN4 SD RN4X SD Global tercih etmeni tavsiye ederim.

Oyla:

manisalee

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Yok
Konular
1
Modeller
Redmi note 4 MTK
Redmi note 4 SD ( Global Avrupa )
Redmi note 4X SD ( Global Avrupa )

Avrupa üzerine bandlı versiyonların hepsi RN4X ile kasa olarak birebir aynıdır. Ama RN4 olarak geçer bir yandan güncelleme olayını kesin bilmiyorum ama geçen birinde farkettim dosyalar / download-rom kısmında "HNRN4 x ...... " Gibi oto güncelleme de alıyor yani tahminen RN4 Avrupa modeli de "X" le birebir sayılır. RN4 SD RN4X SD Global tercih etmeni tavsiye ederim.

Tam olarak anlamadım :) şimdi alışveriş sitesinin birinde şunu farkettim "XİAOMİ REDMİ NOTE 4 32GB 3GB RAM 4100 Mah (GLOBAL VERSİON)" var birde "XİAOMİ REDMİ NOTE 4X 64GB 4GB RAM 4100 MAH" olarak satılıyor 100 tl farkla bu şekilde mi acaba?

Oyla:
Üst Alt