- Adım
- Oreo
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 4
Teşekkürler bugün cepportu aradım urunu incelemek icin kargosuyla herseyi yolla dediler hiçbir sorunu yok başka belki de baştan beri vardi bu ufak siyah nokta ben yeni gordumEğer 6 gün düzgün kullanıp durup dururken bu sorun çıktıysa idare için uğraşın. (gittigidiyordan aldıysanız ürün iadesi isteyin)
Sorun sizin yaptığınız bir şeyden(yazılımsal veya dış etkenler) kaynaklıysa hangi garanti ise o garanti servisiyle iletişime geçin.
Geçmiş olsun
Rica ederim.Teşekkürler bugün cepportu aradım urunu incelemek icin kargosuyla herseyi yolla dediler hiçbir sorunu yok başka belki de baştan beri vardi bu ufak siyah nokta ben yeni gordum
Gelişmeleri söyleyeceğim bu arada panel jdi di sindi olası bir dehisimde umarim mağdur olmaması LG panel çıkarsa cepportan 2 arkadasima daha aldirmistim onlarda da jdi cikti gerviRica ederim.
Belkide baştan beri öyleydi siz bilmiyorsanız ben hiç bilemem
Gelişmeleri olumlu,olumsuz buraya aktarırsanız iyi olur
Geçen bir arkadaşın başka modelde jdi panel iken ekranda rom güncellemesinden sonda ekran yanıkları çıktı. Yani aslında Teknoloji biraz da şans işiGelişmeleri söyleyeceğim bu arada panel jdi di sindi olası bir dehisimde umarim mağdur olmaması LG panel çıkarsa cepportan 2 arkadasima daha aldirmistim onlarda da jdi cikti gervi
Siz ne önerirsiniz bu konuda daha 6 günlük o ufacik piksel sorunundan baska bisey yok iade mi yoksa değişim mi ?Geçen bir arkadaşın başka modelde jdi panel iken ekranda rom güncellemesinden sonda ekran yanıkları çıktı. Yani aslında Teknoloji biraz da şans işi
Olacağı varsa panel fark etmez olmayacaksa da ateş vursan bişey olmaz
Telefondan memnunsanız değişim yapın yenisini rahat rahat kullanınSiz ne önerirsiniz bu konuda daha 6 günlük o ufacik piksel sorunundan baska bisey yok iade mi yoksa değişim mi ?
Sizce değişim isteyeyim mı memnunum da bit kadar siyah nokta var ama goze batmiyor buyurmu cogalir mi acabaTelefondan memnunsanız değişim yapın yenisini rahat rahat kullanın
LG panel çıkarsa diye korkuyorum değişimden ama bakalim memnunum telefondanTelefondan memnunsanız değişim yapın yenisini rahat rahat kullanın
Ölü pixel dağılıyor çoğalıyor olduğu yerde kalmıyor. Yoksa kullanmaya devam edebilirsiniz derdimSizce değişim isteyeyim mı memnunum da bit kadar siyah nokta var ama goze batmiyor buyurmu cogalir mi acaba
[doublepost=1524659741,1524658262][/doublepost]
LG panel çıkarsa diye korkuyorum değişimden ama bakalim memnunum telefondan