- Adım
- Şafak
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 3
Arkadaşlar Telefona Çok Acil Root Atmam Lazım Mi 6 Var En Kolay Şekilde Nasıl Atabilirim Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.
O dediklerin öle bi yabancı geldiki hocamm nerden bulabilirim bunların aşama aşama anlatımını bootloader kilidini ne yaptıysam açamadımBootloader kilidiniz açık olmalı, twrp kurup magidk flashlayarak rootlayabilirsiniz.
O dediklerin öle bi yabancı geldiki hocamm nerden bulabilirim bunların aşama aşama anlatımını bootloader kilidini ne yaptıysam açamadım
AYARLARDAN GELİŞTİRİCİ AYARLARDAN Mİ KİLİT AÇMA DURUMNDAN HESAP EKLE DİYORUM AĞA BAĞLANIIN TEKRAR DENEYİN DİYE HATA ALIYORUM FAKAT İNT PAKETİM VAR İNTERNETE GİRİYOR WİFİ DENEDİM ONDADA AYNISINI DİYORBurdan öğrenebilirsiniz.
Sıkça Sorulan Sorular
AYARLARDAN GELİŞTİRİCİ AYARLARDAN Mİ KİLİT AÇMA DURUMNDAN HESAP EKLE DİYORUM AĞA BAĞLANIIN TEKRAR DENEYİN DİYE HATA ALIYORUM FAKAT İNT PAKETİM VAR İNTERNETE GİRİYOR WİFİ DENEDİM ONDADA AYNISINI DİYOR
AKTİF HESAB KULLANIYORUMBasvuru yaptığınız hesap Cihazınızda da aktif mi ?
Yoksa o yüzden yapamiyorsunuzdur işlemi.
AKTİF HESAB KULLANIYORUM
HESABTAN ÇIKIŞ YAPTIM BİDAHA GİRDİM ŞİMDİDE 86006 DİYE HATA ALIYORUMBasvuru yaptığınız hesap Cihazınızda da aktif mi ?
Yoksa o yüzden yapamiyorsunuzdur işlemi.
AKTİF HESAB KULLANIYORUM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HESABTAN ÇIKIŞ YAPTIM BİDAHA GİRDİM ŞİMDİDE 86006 DİYE HATA ALIYORUM
Forum kuralları gereği;Arkadaşlar Telefona Çok Acil Root Atmam Lazım Mi 6 Var En Kolay Şekilde Nasıl Atabilirim Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.