Yardım Mi6 "Mobil veri kotanız tükendi" Sorunu

Dralix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Merhaba, yaklaşık 3 aylik mi6 kullanıcısıyım son 2 gündür mobil verimi kullanamıyorum. Sebebi mi6 da bir çok kullanıcıda görülen bildirim panelinde ki "Mobil veri kotanız tükendi" hatası. Sorunun yazılımsal olduğuna emin olduğum için yardımlarınızla çözebileceği mi düşünüyorum.

Bu konu hakkında miuiturkiye forumunda bulunan tüm çözüm yollarını denedim ancak hiç birinin sorunumu çözmedigini belirtmek isterim. Sadece bazı yöntemler en fazla 2 saatliğine etkili oldu. Sonrasında sorun devam ediyor.

Edit:
Miui Sürümü: Global 9.5 / Kararli
Android Sürümü: 8.0
Edit 2:
Format attığım halde sorun devam ediyor. Ayrıca müşteri hizmetleri ile görüşme sağladım ve hatta herhangi bir sorun olmadığını söylediler.

Son düzenleme:

Dralix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Sorunum çözüldü. Anladığım kadarıyla sorun bir çok nedenden kaynaklanabiliyor ve bir çok çözüm yolu var. Benim çözüm yolum;
Ayarlardan mobil veri limitini kapattım. Cihazı formatladım, düzelmedi. En son sadece deneme amaçlı simkarti çıkardım ve farklı bir sim kart takıp Mobil veriyi açtım. Mobil veri açıldıktan sonra ise tekrar kendi sim kartımı taktığımda sorun düzeldi.

Oyla:

hatemix

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Htm
Cihazım
Xiomi
Konular
0
Sorunum çözüldü. Anladığım kadarıyla sorun bir çok nedenden kaynaklanabiliyor ve bir çok çözüm yolu var. Benim çözüm yolum;
Ayarlardan mobil veri limitini kapattım. Cihazı formatladım, düzelmedi. En son sadece deneme amaçlı simkarti çıkardım ve farklı bir sim kart takıp Mobil veriyi açtım. Mobil veri açıldıktan sonra ise tekrar kendi sim kartımı taktığımda sorun düzeldi.
Bende sim kartımı çıkarıp farklı bir telefona takıp tekrar mi6 ya takıyorum o şekilde düzeliyor fakat bu da birkaç gün sürüyor.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Dralix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Bende sim kartımı çıkarıp farklı bir telefona takıp tekrar mi6 ya takıyorum o şekilde düzeliyor fakat bu da birkaç gün sürüyor.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sim kartını 2. Sim kart bloğuna tak ve Mobil veri limitini tamamen kapattığından emin ol sorun çözülecektir. Ayrıca devam ederse format at ve bu işlemleri tekrar uygula sorunun tamamen çözülecektir.

Oyla:

anilsenyurt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anıl Şenyurt
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Yaklaşık 1 ay bu sorunu yaşamadan kullandım. Dün gece yine aynı sorun oldu. Ağ ayarlarını sıfırlayıp telefonu kapattım ve yeniden açtım. Sorun geçici olarak çözüldü. Şimdi yine aynı sorun devam ediyor.

Bunun kalıcı bir çözümü yok gibi. 2. Sim kart bloğuna takınca da bir süre sonra tekrar edebilir.

Oyla:

savran32

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ns
Cihazım
Mui mi6
Konular
0
Merhabalar benim sorunum vidoda yaptığım şekilde çözüldü..umarım sizinde böyle bir sorununuz kalmaz...
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:
Üst Alt