Yardım Mi6 "Mobil veri kotanız tükendi" Sorunu

Dralix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Merhaba, yaklaşık 3 aylik mi6 kullanıcısıyım son 2 gündür mobil verimi kullanamıyorum. Sebebi mi6 da bir çok kullanıcıda görülen bildirim panelinde ki "Mobil veri kotanız tükendi" hatası. Sorunun yazılımsal olduğuna emin olduğum için yardımlarınızla çözebileceği mi düşünüyorum.

Bu konu hakkında miuiturkiye forumunda bulunan tüm çözüm yollarını denedim ancak hiç birinin sorunumu çözmedigini belirtmek isterim. Sadece bazı yöntemler en fazla 2 saatliğine etkili oldu. Sonrasında sorun devam ediyor.

Edit:
Miui Sürümü: Global 9.5 / Kararli
Android Sürümü: 8.0
Edit 2:
Format attığım halde sorun devam ediyor. Ayrıca müşteri hizmetleri ile görüşme sağladım ve hatta herhangi bir sorun olmadığını söylediler.

Son düzenleme:

mstafag1980

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mstafag
Cihazım
Xiaomi mi4c
Konular
8
internetinize sınır getirmiş olmalısınız

Oyla:

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
Veri limiti ayarlamışsınız. O kotayı aştığı için uyarı veriyor.
Araçlar, güvenlik, veri kullanımı, sağ üst tekerlek (ayarlar) veri kullanımını kapat

Oyla:

Dralix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Veri limiti ayarlamışsınız. O kotayı aştığı için uyarı veriyor.
Araçlar, güvenlik, veri kullanımı, sağ üst tekerlek (ayarlar) veri kullanımını kapat

Veri limitini ayarladım ve bunun farkındayım ancak sorun bu değil çünkü veri limitini aşmadım ayrıca günlük ve aylık veri limitini sorun ilk oluştuğunda kapattım ve sorun zaten devam ediyor.

Oyla:

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
Veri limitini ayarladım ve bunun farkındayım ancak sorun bu değil çünkü veri limitini aşmadım ayrıca günlük ve aylık veri limitini sorun ilk oluştuğunda kapattım ve sorun zaten devam ediyor.
Siz yine de veri limitini kapatıp tekrar bakın hata verecek mi. Çünkü ben de veri limiti koymuştum aşmadığım halde uyarı veriyordu. Kapattım düzeldi

Oyla:

AvserenAli

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
0
Merhaba, yaklaşık 3 aylik mi6 kullanıcısıyım son 2 gündür mobil verimi kullanamıyorum. Sebebi mi6 da bir çok kullanıcıda görülen bildirim panelinde ki "Mobil veri kotanız tükendi" hatası. Sorunun yazılımsal olduğuna emin olduğum için yardımlarınızla çözebileceği mi düşünüyorum.

Bu konu hakkında miuiturkiye forumunda bulunan tüm çözüm yollarını denedim ancak hiç birinin sorunumu çözmedigini belirtmek isterim. Sadece bazı yöntemler en fazla 2 saatliğine etkili oldu. Sonrasında sorun devam ediyor.

Edit:
Miui Sürümü: Global 9.5 / Kararli
Android Sürümü: 8.0
Edit 2:
Format attığım halde sorun devam ediyor. Ayrıca müşteri hizmetleri ile görüşme sağladım ve hatta herhangi bir sorun olmadığını söylediler.
Ayarlar - Sistem güncelleme - 3 noktalı menü işareti - Kurtarma modunda yeniden başlat ... Dene umarım sende de işe yarar. Ben 3 gün oldu kurtulalı

Oyla:

ihsan132

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali İhsan ge
Cihazım
Redmi Note 9s
Meslek
Öğrenci
Konular
16
Kardeş güvenlik kısmına gir. Su damlası olan yere tıkla. Sağ üst köşedeki dişliye tıkla. Burada yapacağın 2 ayar bölümü var. 1. Tarife - 2. Veri kullanım uyarısı.
1.TARİFE
yoğun zaman veri limitini "0" yap ( eğer faturamı hattaysan internet kalan öğrenmek istersen aylık internet paketinin yarım gb eksiğini yaz çünkü telefonun ölçtüğü değerlerle operatör farklı olabilir) kullanım periyodu sıfırlama tarihini aylık fatura yenileme dönemini seç( faturasız ise salla gitsin)veri kullanım düzeyinide %100 yap
2.VERİ KULLANIM UYARISI

Günlük veri kullanım limitinide kapat (açıksa eğer)
Veri kullanım bildirileri ve ağ hızını gösterme kısmıda keyfine kalmış.
Kardeş tavsiye ederim bu ayarları. İnş işe yarar

Oyla:

demirbas44

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ÖMER
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
3
hayırlı cumalar
benim çözümüm şu şekilde oldu
1. YÖNTEM: Ayarlar>Sim Kartlar & mobil ağlar>(hangi simkartsa onu tıklıyoruz ) TR TURKCELL>Erişim Noktası Adları>Altta Sıfırla var onu seçiyoruz ve telefonu kapatıp açıyoruz (yeniden başlat demeyin) bu şekilde deneyin ben bu şekilde çözdüm
2. YÖNTEM: Ayarlar>Daha Fazla (Ağ Ayarları altında)>Ağ Ayarlarını Sıfırla (bu şekilde de çözülüyor ama wifi şifrelerinizde gidiyor)

Son düzenleme:
Oyla:

EfeAydinlioglu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Selamlar herkese,
Eğer yukarıdaki denediklerinizden sonra hala aynı problemi yaşıyorsanız bende bir öneri sunmak istiyorum garanti çözüm diyebilirim çünkü ne varsa denedim ve paylaşacağım çözüm sorunu kökten çözdü. Çok fazla detaya girmeden kısaca anlatıyorum. Telefonunuzdaki her şeyi yedekleyin ve kurtarma modunda tekrardan başlatın. Sonra adresine girin. (Adres Xiaomi'nin güncel ROM'larının bulunduğu resmi sitedir.) Bu adreste çıkan ROM'u yükleyin. (Muhtemelen telefonunuz yurt dışından getirildiği için bir sorun oluşuyor). Download kısmının yanındaki yerde Nasıl yükleyeceğiniz ingilizce olarak anlatılıyor. İyi günler.

Oyla:

anilsenyurt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anıl Şenyurt
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Bu sorunu 24 Temmuz 2018 ve 6 Ağustos 2018 tarihlerinde yaşadım. Ben de Turkcell kullanıcısıyım. İnternetteki bu sorunla ilgili şikayetlerin tamamı Turkcell kullanıcılarından gelmiş. Turkcell müşteri hizmetleri de konuyla ilgili tam olarak yardımcı olamıyorlar. Detaylı bir talep oluşturdum ve mail attım turkcell'e. Bunun üzerine arandım ve sorunla ilgili bilgi verdim. Sorun Turkcell'de genel bir uyumsuzluk sorunu gibi gözüküyor.

Turkcell'e öneri formu oluşturuldu. Daha önce de General Mobile ile ilgili böyle sık sık sorunlar yaşanmış ve General Mobile buna özel bir yazılım güncellemesi yayınlamış. Umarım Turkcell ile Xiaomi şirketler arası iletişimlerle bu sorunu giderir.

Konuyu çözümü ile birlikte geniş olarak ele aldığım yazıya ulaşmak için tıklayabilirsiniz:

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt