- Adım
- Göktuğ
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 14
Arkadaşlar mi6 cihazıma sagit miui11 i kurdum ancak twrp kurmak istediğimde brick oluyor twrp nasıl kurabilirim
Hocam pc de bat dosyası var download modundayken telefon açtığım zaman bat dosyasını recovery moduna geçiyor ancak şimdi brick oluyor telefonTwrp'yi hangi işlemlerle kuruyorsunuz? hocam.
Cihazı Fastboot moduna alabiliyor musunuz? Manuel olarak yüklemeyi deneyebilirsiniz konudaki gibi kendi cihazınıza uygun twrp ile. Recovery - Mi5 ve Diğer Xiaomi Cihazlara TWRP Yükleme Anlatımı MIUI9/10 (Nougat/Oreo)Hocam pc de bat dosyası var download modundayken telefon açtığım zaman bat dosyasını recovery moduna geçiyor ancak şimdi brick oluyor telefon
Twrp ekranına giriliyor ancak magisck dosyasını ekranda göremiyorum geri çıkmak istediğimde kapat aç yapıyorum telefon sürekli kapanıp açılıyor brick oluyorCihazı Fastboot moduna alabiliyor musunuz? Manuel olarak yüklemeyi deneyebilirsiniz konudaki gibi kendi cihazınıza uygun twrp ile. Recovery - Mi5 ve Diğer Xiaomi Cihazlara TWRP Yükleme Anlatımı MIUI9/10 (Nougat/Oreo)
Konudaki 2. Spoileri inceleyebilirsiniz.Twrp ekranına giriliyor ancak magisck dosyasını ekranda göremiyorum geri çıkmak istediğimde kapat aç yapıyorum telefon sürekli kapanıp açılıyor brick oluyor