mi6 miui 9010

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
merhaba arkadaşlar miui global veb sayfasında mi6 için 9010 güncellemesi görünüyor ilginç olan parantez içinde miui8 yazıyor ben güncellemeyi ota üzerinden kurdum miui 9 mu 8 mi nasıl öğrenebilirim acaba yazım hatasımı yaptıla iyi forumlar

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
merhaba arkadaşlar miui global veb sayfasında mi6 için 9010 güncellemesi görünüyor ilginç olan parantez içinde miui8 yazıyor ben güncellemeyi ota üzerinden kurdum miui 9 mu 8 mi nasıl öğrenebilirim acaba yazım hatasımı yaptıla iyi forumlar
Yazım hatası hocam bide size sorum olacak sizin cihaz da da çok nadir bir veya iki defa donma yaşadın mı kısa bir surelik arayuzde veya uygulamalarda

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sağol üstad ilk kurduğumda youtube ve instagramda yaşadım uygulamalara güncelleme geldiğinde düzeldiler şu an sıkıntı yok ara yüzde hiç yaşamadım şu anlık dikkatimi çeken hoparlör sesi stereo deneyimi daha iyi yanlız bas sesler alınamıyor

Oyla:

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
sağol üstad ilk kurduğumda youtube ve instagramda yaşadım uygulamalara güncelleme geldiğinde düzeldiler şu an sıkıntı yok ara yüzde hiç yaşamadım şu anlık dikkatimi çeken hoparlör sesi stereo deneyimi daha iyi yanlız bas sesler alınamıyor
Hoparlör de yükselme olmuş ses de ama kulaklık takı ses sorunu hala devam ediyor

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hoparlör de yükselme olmuş ses de ama kulaklık takı ses sorunu hala devam ediyor
baslar gitmese daha iyiydi kulaklık olarak bluetooht kulaklık kullandığım için sorun olup olmadığını deneyimleyemiyorum inşallah bidahaki güncellemede sorun kalmaz

Oyla:

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Arkadaşlar selam, mi6 için stabil miui9 çıktı fakat ben beta da olduğum için stabili yükleyemiyorum. 8 e geri dönüp deneyeyim dedim bu defa da 8 de doğrulama hatası veriyor ve 8 yüklenmiyor. Var mı bir çözümü olan

Oyla:

oguzhan9541

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan Vata
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
0
Miui 8 kararlı sürüm kullanıyorum. Biliyorsunuz Miui 9 kararlı sürüm 1-2 gün önce çıktı ama ben sistem güncellemelerine girdiğimde uygun güncelleme yok diyor. İlla manuel olarak mı güncellememiz gerekiyor?

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Miui 8 kararlı sürüm kullanıyorum. Biliyorsunuz Miui 9 kararlı sürüm 1-2 gün önce çıktı ama ben sistem güncellemelerine girdiğimde uygun güncelleme yok diyor. İlla manuel olarak mı güncellememiz gerekiyor?
Belirli periyotlarla tüm cihazlara geliyor. Manuel için biraz daha bekleyin bence
[doublepost=1510779684,1510779607][/doublepost]
Forumda ararsanız tw ile komple yeni rom kurmayı bulabilirsiniz.komple temizlik yapıp kararlı sürüm kurunuz güncellemeleri alırsınız
[doublepost=1510779811][/doublepost]
Arkadaşlar selam, mi6 için stabil miui9 çıktı fakat ben beta da olduğum için stabili yükleyemiyorum. 8 e geri dönüp deneyeyim dedim bu defa da 8 de doğrulama hatası veriyor ve 8 yüklenmiyor. Var mı bir çözümü olan

Oyla:

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Belirli periyotlarla tüm cihazlara geliyor. Manuel için biraz daha bekleyin bence
[doublepost=1510779684,1510779607][/doublepost]
Forumda ararsanız tw ile komple yeni rom kurmayı bulabilirsiniz.komple temizlik yapıp kararlı sürüm kurunuz güncellemeleri alırsınız
[doublepost=1510779811][/doublepost]
Ama tlf bootloader açık değil. Tw yükleyemem ki

Oyla:
Üst Alt