Mi6 miui 9 Tarihi netleşti

oskans

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
mi 6
Konular
16
Merhaba arkadaşlar miui 9 tarihi netleşti 2 kasım itibariyle global sürüm dağıtıma başlayacak kaynak link aşağıda mevcut :)

Kaynak link :

nmn42

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Bende 8.5.1.0 var güncelleme yok diyor, 9 u sabırsızlıkla bekliyorum...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

karizma6080

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ilter
Cihazım
Poco f3
Meslek
Kimyager
Konular
0
Hocam acaba Miui Pro, Xiaomi Eu, Epic rom gibi romlara oranla farklarini soyleyebilir misiniz? Performans, batarya tuketimi ve eksik veya fazla özellikler olarak?
Ben yanıtlayayım hocam, öncelikle ufak tefek hatalar giderilmiş eu romlara göre. Örneğin saydığınız romlarda kilit ekranında tema kullanırken gelen sms lerin içerikleri gözükmüyordu, kararlıda öyle bir sorun yok. Volte 7.10.12 sürümünden itibaren aktifleştirilemiyordu, kararlıda o sorunda yok. Batarya olarak şimdilik eu roma göre bir fark göremedim aynı sayılır. Yalnız performans olarak eu rom biraz daha iyi gibiydi, kararlı sürümde ufak tefek takılmalar olabiliyor. Ama ben wipe yapmadan geçiş yaptım belki ondanda olabilir.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Ben yanıtlayayım hocam, öncelikle ufak tefek hatalar giderilmiş eu romlara göre. Örneğin saydığınız romlarda kilit ekranında tema kullanırken gelen sms lerin içerikleri gözükmüyordu, kararlıda öyle bir sorun yok. Volte 7.10.12 sürümünden itibaren aktifleştirilemiyordu, kararlıda o sorunda yok. Batarya olarak şimdilik eu roma göre bir fark göremedim aynı sayılır. Yalnız performans olarak eu rom biraz daha iyi gibiydi, kararlı sürümde ufak tefek takılmalar olabiliyor. Ama ben wipe yapmadan geçiş yaptım belki ondanda olabilir.

Peki hocam paylaşımınız için çok teşekkürler. Wipe yapınca takılmalar düzelebilir gibi, fakat performans konusunda Eu rom iyise; o değişmez gibi duruyor hocam ilk etapta. Quick Card falan yok anladığım kadarıyla şuan dağıtılan Stabilde.

Oyla:

kizilbaron71

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
XİAOMİ Mİ 6
Konular
0
mi6 MİU9 kararlı yükledim şarj ,ısınma ve bazı kelimeler ingilizce nasıl eski 8.5.0 miu8 sürümüne geri dönerim. (HARD RESET DÜZELTMEDİ)

Oyla:

karizma6080

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ilter
Cihazım
Poco f3
Meslek
Kimyager
Konular
0
Peki hocam paylaşımınız için çok teşekkürler. Wipe yapınca takılmalar düzelebilir gibi, fakat performans konusunda Eu rom iyise; o değişmez gibi duruyor hocam ilk etapta. Quick Card falan yok anladığım kadarıyla şuan dağıtılan Stabilde.
Yok hocam maalesef, hatta 7.10.26 sürümüyle gelen yeni kamera arayüzü de yok.

Oyla:
Üst Alt