C cross55 Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım cross55 Cihazım mi5 Yaş 44 Konum istanbul Katılım 3 Şubat 2017 Konular 15 Mesajlar 35 Tepkime puanı 1 Puanları 8 1 Ekim 2018 #1 Merhaba, Telefonuma root atmak istiyorum. En kolayca anlatan linki paylaşabilir misiniz?
A afsinyus Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım afsin Cihazım mi6 Yaş 44 Konum istanbul Katılım 26 Ekim 2018 Konular 1 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 1 26 Ekim 2018 #11 bunu istanbul'da anadolu yakasında yapıp teslim edebilecek bir yer var mı? Kesin başıma bişey gelir, risk almak istemiyorum. Oyla: Oyla 0 Downvote
bunu istanbul'da anadolu yakasında yapıp teslim edebilecek bir yer var mı? Kesin başıma bişey gelir, risk almak istemiyorum.
ozgrcvdr Elit Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Özgür Cihazım Xiaomi mi 6 Yaş 46 Konum Kocaeli Katılım 17 Nisan 2017 Konular 23 Mesajlar 3.638 Tepkime puanı 3.452 Puanları 188 26 Ekim 2018 #12 afsinyus' Alıntı: bunu istanbul'da anadolu yakasında yapıp teslim edebilecek bir yer var mı? Kesin başıma bişey gelir, risk almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla ... --SEFA-- hocamla özelden iletişime geçersen yardımcı olur hocam Oyla: Oyla 0 Downvote
afsinyus' Alıntı: bunu istanbul'da anadolu yakasında yapıp teslim edebilecek bir yer var mı? Kesin başıma bişey gelir, risk almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla ... --SEFA-- hocamla özelden iletişime geçersen yardımcı olur hocam