Çözüldü Mi6 mi-recovery 3.0 da takılı kaldı

rnsahin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
rahmi
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
?
Telefon Modeli
mi6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar merhaba,

bugün telefonumu düzgünce kullanırken kilit tuşunun çalışmadığını farkettim ve yeniden başlattım telefonu. yeniden başlattıktan sonra mi-recovery 3.0 ekranından başka birşey çıkmaz oldu. reboot to system e tıkladığım zaman yine aynı ekrana dönüyor. connect with miassistant ı bir türlü beceremedim.

kesinlikle wipe data yapmak istemiyorum çünkü telefonda kızım büyürken çektiğimiz fotoğrafları var.

forumu biraz araştırmaya çalıştım ama ROM vb işlerden hiç anlamadığım için, adeta fransızca okuyormuşum gibi, pek birşey anlamıyorum.

lütfen bütün datayı kaybetmeden bir çözüm bulabileceğimi söyleyin :)

şimdiden teşekkür ederim.

rnsahin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
rahmi
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
cevaplar için her birinize teşekkür ederim arkadaşlar. halen çözemedim ne yazık ki.

Bazı Mi6 larda rastlanan donanımsal bir sorun. Bir dostum da aynı dertten muzdaripti. Teknik servise vermek dışında maalesef yapılabilecek bir işlem yok gibi görünüyor.

arkadaşınız servise mi göndermişti telefonu? sonuç nedir söyleyebilir misiniz ltf?

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
cevaplar için her birinize teşekkür ederim arkadaşlar. halen çözemedim ne yazık ki.

arkadaşınız servise mi göndermişti telefonu? sonuç nedir söyleyebilir misiniz ltf?
Evet öyle. Delta garantiliydi. Süreç biraz sıkıntılıydı ama garanti kapsamında tamiri yapıldı ve şu an bildiğim kadarıyla bir sıkıntı yok.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
peki şu an herhangi bir şekilde telefonun belleğinden fotoğrafları çıkarabilmem mümkün mü?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ondan bahsetmeyi düşünüyordum, olabilir ama nasıl düzeltirim bilmiyorum

hatta şimdi tekrar denedim, ses açma tuşu çalışmıyor. youtube dan izlediğim kadarıyla tamamen sökmeden düzeltmek zor gibi. ürün garantisi bitmemiş olması gerekiyor. sizce ne yapayım?
Eğer eliniz yakınsa kendiniz de yapabilirsiniz fakat açtığınız anda cihazınız garanti dışı kalır ve sizin probleminizin farklı bir şey olma ihtimali de var. Bence bu durumda garantiyi yok etme riskini almaya gerek yok. Sizin için en mantıklısı şu anda servise göndermek gibi görünüyor.

Oyla:

rnsahin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
rahmi
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
Eğer eliniz yakınsa kendiniz de yapabilirsiniz fakat açtığınız anda cihazınız garanti dışı kalır ve sizin probleminizin farklı bir şey olma ihtimali de var. Bence bu durumda garantiyi yok etme riskini almaya gerek yok. Sizin için en mantıklısı şu anda servise göndermek gibi görünüyor.

ya hani dişiniz ağrır da, şöyle bir pense ile çeksem rahatlarım dersiniz ya! aslında ne kadar yanlış olduğunu bilirsiniz, ama yine de çaresizlik insana bunu düşündürür. işte o noktadayım :D

Google fotoğraflar kullandıysanız yedek açtıysanız yedeklenmiştir.

keşke o kadar akıllı davranmış olsaydım... :(

değerli arkadaşlarım, %95 ihtimalle ses açma tuşu takılı kaldı ya da o şekilde bozuldu. ne yazık ki telefonu açamayacak kadar az biliyorum bu işleri ve garanti dışına da çıkarmaya hiç niyetim yok. değerli vaktinizi harcadığınız için teşekkür ederim.

yine de önerisi olan varsa dinlemeye hazırım :)

Oyla:

rnsahin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
rahmi
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
güncelleme,

telefon gece kendiliğinden açılmış, nasıl oldu fikrim yok. hemen yedekleri aldım, artık gönül rahatlığı ile servise gönderebilirim.

destekleriniz için teşekkür ederim.

Oyla:

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
Geçmiş olsun, garantiye göndermişken pil değişimide isteyin bence tuş tamirinin yanı sıra eğer yakında garantisi bitecek ise.

Oyla:

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
güncelleme,

telefon gece kendiliğinden açılmış, nasıl oldu fikrim yok. hemen yedekleri aldım, artık gönül rahatlığı ile servise gönderebilirim.

destekleriniz için teşekkür ederim.
Bu arada telefonu kılıfsız mı kullanıyordunuz?Tuş bölümlerinden içeri toz dolma ihtimaline karşı soruyorum.

Oyla:

rnsahin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
rahmi
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
Arkadaşlar merhaba,

Konu çözüldü olarak görünüyor ama yine de bir güncelleme ile ileride benzer sorunları yaşayacaklara belki yol gösterebiliriz.

Telefonu 01/10/2019 tarihinde delta servis e gönderdim. telefon dün (21/10/2019) tarihinde geri geldi. mevcut sorunu çözmüşler.

Bilmeyenler için belirteyim, delta servis ne gönderi sırasında, ne de tamiratta herhangi bir ücret talep etmiyor. sadece geri gönderinin kargosunu ödedim, o da 7,5 TL gibi birşeydi.

Telefon sorunsuz görünüyor ama sadece ekranın en altında belli belirsiz bir sararma var gibi. çok çok dikkat etmezsen görünmeyen cinsten.

Bu arada telefonu kılıfsız mı kullanıyordunuz?Tuş bölümlerinden içeri toz dolma ihtimaline karşı soruyorum.

sadece son 1 aydır kılıfsız kullanıyordum.

Oyla:
Üst Alt