Soru Mi6 mı ? OnePlus 5 mi ?

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
İyi günler. Sizce Mi6 mı almalıyım yoksa OnePlus 5 mi ? Yada o fiyatlarda bir telefon öneriniz var mı ?

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
İkisi de güzel telefonlar ama kamea için alacağım dersen,Mi6'da optik sabitleyici var Oneplus'ta yok bu büyük fark ki video çekim örneklerini izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Mi6'nın kamera olarak eksikleri var ama yazılımla daha da düzeleceğini düşünüyorum.Bence mi6 daha iyi gibi veya biraz daha bekleyin mi6 plus çıkacak diyorlar onu alın.Mi5s kullanıyorum ve memnunum mi6 alırmısın derseniz kamerada neredeyse fark yok ikinci kamera zoom ve bokeh efekti dışında mi6 plus gelir ve fiyatı düşerse belki alabilirim.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
İyi günler. Sizce Mi6 mı almalıyım yoksa OnePlus 5 mi ? Yada o fiyatlarda bir telefon öneriniz var mı ?
Bir kere ikisinin arasında Fiyat olarak dağlar kadar fark var.....One Plus5 alırsanız, sorununuz olunca, başvuracağınız yerler kısıtlı, yabancı Dil vs falan lazım....Mİ6 alırsanız, zaten buradasınız, değerli Üstadlarımız ve farklı kullanıcılarımız sayesinde her sorununuza Çare ve Çözüm bulabilirsiniz...ama en mükemmel ve sorunsuz bir Cihazım olsun derseniz, Size kesinlikle ve sadece Xiaomi Mi Max 2'yi öneririm....

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Bir kere ikisinin arasında Fiyat olarak dağlar kadar fark var.....One Plus5 alırsanız, sorununuz olunca, başvuracağınız yerler kısıtlı, yabancı Dil vs falan lazım....Mİ6 alırsanız, zaten buradasınız, değerli Üstadlarımız ve farklı kullanıcılarımız sayesinde her sorununuza Çare ve Çözüm bulabilirsiniz...ama en mükemmel ve sorunsuz bir Cihazım olsun derseniz, Size kesinlikle ve sadece Xiaomi Mi Max 2'yi öneririm....

Hocam mi max var arkadaşta gerçekten güzel ama büyük olması sorun.Arkadaşım iri yapılı olduğu için sorun olmuyor ama ben cebime sokamıyorum bile kadınlar gibi çanta taşımam lazım telefon için hele de iş yerinde cebimde düşünemiyorum bile.Max 2 kamera olarak daha iyi gerçekten hayran olmanızı anlayabiliyorum.

Oyla:

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Evet hocam Mi Max 2 gayet güzel telefon ancak 6,4inç ekran çok büyük ve taşıması benim için zor olur.Üstadım yorumunuz için teşekkürler MIUI'dan kopamadım muhtemelen Mi6 alıyorum.

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam mi max var arkadaşta gerçekten güzel ama büyük olması sorun.Arkadaşım iri yapılı olduğu için sorun olmuyor ama ben cebime sokamıyorum bile kadınlar gibi çanta taşımam lazım telefon için hele de iş yerinde cebimde düşünemiyorum bile.Max 2 kamera olarak daha iyi gerçekten hayran olmanızı anlayabiliyorum.
Üstadım demekki Sizin cepleriniz küçük, bende hiç sorun olmuyor.....gerçekten8=)haha--haha--haha--

Evet hocam Mi Max 2 gayet güzel telefon ancak 6,4inç ekran çok büyük ve taşıması benim için zor olur.Üstadım yorumunuz için teşekkürler MIUI'dan kopamadım muhtemelen Mi6 alıyorum.
Gözünüzde büyütüyorsunuz bence....alışınca hiç de büyük gelmiyor.....Sanıyorum 2012 senesiydi....Samsung Galaxy S3, O zamanın en büyük Ekranlı ( 4.8 inch) Telefonuydu....kullanamam sanmama rağmen aldım ve 2 gün sonra alışınca, diğer telefonlar minnacık gelmeye başladı...tabiki tercih ve karar Sizlerin....Sevgilerimle

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Üstadım demekki Sizin cepleriniz küçük, bende hiç sorun olmuyor.....gerçekten8=)haha--haha--haha--

Gözünüzde büyütüyorsunuz bence....alışınca hiç de büyük gelmiyor.....Sanıyorum 2012 senesiydi....Samsung Galaxy S3, O zamanın en büyük Ekranlı ( 4.8 inch) Telefonuydu....kullanamam sanmama rağmen aldım ve 2 gün sonra alışınca, diğer telefonlar minnacık gelmeye başladı...tabiki tercih ve karar Sizlerin....Sevgilerimle

Hocam 6,33 inçlik Letv max kullandım 1 yıl kadar ama ekran/kasa oranı olarak iyi bir telefondu O.Pil sorunu olmasa vazgeçemezdim o telefondan ama bazen insan sevdiğinden istemese de vazgeçebiliyor. :(

Oyla:

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Doğru ancak bu neredeyse bir tablet boyutunda o yüzden cebe sığsada rahatsız ediyor hocam.Hocam forumda gayet aktifsiniz.Paylaşımlarınız yararlı oluyor.Teşekkür ederim.Forumda böyle kullanıcıların olması forumu daha da yüceltiyor.

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Doğru ancak bu neredeyse bir tablet boyutunda o yüzden cebe sığsada rahatsız ediyor hocam.Hocam forumda gayet aktifsiniz.Paylaşımlarınız yararlı oluyor.Teşekkür ederim.Forumda böyle kullanıcıların olması forumu daha da yüceltiyor.
Teşekkür ederim....Evet haklısınız...Büyüklük açısından herkese uymayabilir....Ben biraz ufak tefek (1.80 m ve 94 Kg) olduğumdan mütevellit ve Yaşımdan dolayı Göz bozukluğu sebebiyle şu an için en Uygun Cihaz benim için....ama O'nun dışında gerçekten muhteşem....8=)muscle~~

Oyla:

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek