Bir kere ikisinin arasında Fiyat olarak dağlar kadar fark var.....One Plus5 alırsanız, sorununuz olunca, başvuracağınız yerler kısıtlı, yabancı Dil vs falan lazım....Mİ6 alırsanız, zaten buradasınız, değerli Üstadlarımız ve farklı kullanıcılarımız sayesinde her sorununuza Çare ve Çözüm bulabilirsiniz...ama en mükemmel ve sorunsuz bir Cihazım olsun derseniz, Size kesinlikle ve sadece Xiaomi Mi Max 2'yi öneririm....İyi günler. Sizce Mi6 mı almalıyım yoksa OnePlus 5 mi ? Yada o fiyatlarda bir telefon öneriniz var mı ?
Hocam mi max var arkadaşta gerçekten güzel ama büyük olması sorun.Arkadaşım iri yapılı olduğu için sorun olmuyor ama ben cebime sokamıyorum bile kadınlar gibi çanta taşımam lazım telefon için hele de iş yerinde cebimde düşünemiyorum bile.Max 2 kamera olarak daha iyi gerçekten hayran olmanızı anlayabiliyorum.Bir kere ikisinin arasında Fiyat olarak dağlar kadar fark var.....One Plus5 alırsanız, sorununuz olunca, başvuracağınız yerler kısıtlı, yabancı Dil vs falan lazım....Mİ6 alırsanız, zaten buradasınız, değerli Üstadlarımız ve farklı kullanıcılarımız sayesinde her sorununuza Çare ve Çözüm bulabilirsiniz...ama en mükemmel ve sorunsuz bir Cihazım olsun derseniz, Size kesinlikle ve sadece Xiaomi Mi Max 2'yi öneririm....
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Evet hocam Mi Max 2 gayet güzel telefon ancak 6,4inç ekran çok büyük ve taşıması benim için zor olur.Üstadım yorumunuz için teşekkürler MIUI'dan kopamadım muhtemelen Mi6 alıyorum.Bir kere ikisinin arasında Fiyat olarak dağlar kadar fark var.....One Plus5 alırsanız, sorununuz olunca, başvuracağınız yerler kısıtlı, yabancı Dil vs falan lazım....Mİ6 alırsanız, zaten buradasınız, değerli Üstadlarımız ve farklı kullanıcılarımız sayesinde her sorununuza Çare ve Çözüm bulabilirsiniz...ama en mükemmel ve sorunsuz bir Cihazım olsun derseniz, Size kesinlikle ve sadece Xiaomi Mi Max 2'yi öneririm....
Üstadım demekki Sizin cepleriniz küçük, bende hiç sorun olmuyor.....gerçektenHocam mi max var arkadaşta gerçekten güzel ama büyük olması sorun.Arkadaşım iri yapılı olduğu için sorun olmuyor ama ben cebime sokamıyorum bile kadınlar gibi çanta taşımam lazım telefon için hele de iş yerinde cebimde düşünemiyorum bile.Max 2 kamera olarak daha iyi gerçekten hayran olmanızı anlayabiliyorum.
Gözünüzde büyütüyorsunuz bence....alışınca hiç de büyük gelmiyor.....Sanıyorum 2012 senesiydi....Samsung Galaxy S3, O zamanın en büyük Ekranlı ( 4.8 inch) Telefonuydu....kullanamam sanmama rağmen aldım ve 2 gün sonra alışınca, diğer telefonlar minnacık gelmeye başladı...tabiki tercih ve karar Sizlerin....SevgilerimleEvet hocam Mi Max 2 gayet güzel telefon ancak 6,4inç ekran çok büyük ve taşıması benim için zor olur.Üstadım yorumunuz için teşekkürler MIUI'dan kopamadım muhtemelen Mi6 alıyorum.
Hocam 6,33 inçlik Letv max kullandım 1 yıl kadar ama ekran/kasa oranı olarak iyi bir telefondu O.Pil sorunu olmasa vazgeçemezdim o telefondan ama bazen insan sevdiğinden istemese de vazgeçebiliyor.Üstadım demekki Sizin cepleriniz küçük, bende hiç sorun olmuyor.....gerçekten
Gözünüzde büyütüyorsunuz bence....alışınca hiç de büyük gelmiyor.....Sanıyorum 2012 senesiydi....Samsung Galaxy S3, O zamanın en büyük Ekranlı ( 4.8 inch) Telefonuydu....kullanamam sanmama rağmen aldım ve 2 gün sonra alışınca, diğer telefonlar minnacık gelmeye başladı...tabiki tercih ve karar Sizlerin....Sevgilerimle
Doğru ancak bu neredeyse bir tablet boyutunda o yüzden cebe sığsada rahatsız ediyor hocam.Hocam forumda gayet aktifsiniz.Paylaşımlarınız yararlı oluyor.Teşekkür ederim.Forumda böyle kullanıcıların olması forumu daha da yüceltiyor.Üstadım demekki Sizin cepleriniz küçük, bende hiç sorun olmuyor.....gerçekten
Gözünüzde büyütüyorsunuz bence....alışınca hiç de büyük gelmiyor.....Sanıyorum 2012 senesiydi....Samsung Galaxy S3, O zamanın en büyük Ekranlı ( 4.8 inch) Telefonuydu....kullanamam sanmama rağmen aldım ve 2 gün sonra alışınca, diğer telefonlar minnacık gelmeye başladı...tabiki tercih ve karar Sizlerin....Sevgilerimle
Teşekkür ederim....Evet haklısınız...Büyüklük açısından herkese uymayabilir....Ben biraz ufak tefek (1.80 m ve 94 Kg) olduğumdan mütevellit ve Yaşımdan dolayı Göz bozukluğu sebebiyle şu an için en Uygun Cihaz benim için....ama O'nun dışında gerçekten muhteşem....Doğru ancak bu neredeyse bir tablet boyutunda o yüzden cebe sığsada rahatsız ediyor hocam.Hocam forumda gayet aktifsiniz.Paylaşımlarınız yararlı oluyor.Teşekkür ederim.Forumda böyle kullanıcıların olması forumu daha da yüceltiyor.