Yardım Mi6 Mail Sorunu

ckara

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cüneyt
Konular
4
Arkadaşlar Merhaba,
Dün cepport satıcısı üzerinden aldığım Mi6 64Gb versiyon telefonumu teslim aldım. Kendi e-posta uygulamasına şirket mailimi kurdum exchange kabul etmedi, pop3 olarak kurulum yaptım. Gelen mailleri alıyor bir problem yok, fakat gönderdiğim mailler giden kutusunda takılıyor. Sorunu yaşayan var mı? Çözüm için önerebileceğiniz herhangi bişey mevcut mu?

trabzoncity

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 4c
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Konular
5
Sevgili arkadaşlar sorununuzu şu şekilde çözebilirsiniz. SMTP port ayarlarını maili ilk kurmaya başladığınızda manuel olarak kurmaya devam edip ordan gelen giden ayarları bu şekilde veya kendi mailinizin ayarları şeklinde denerseniz büyük ihtimal ile sorununuz %100 çözülmüş olacaktır. sorunun xiaomi ile bir sorunu yok. kısacası doğru bilgi verdiğimizde sorun ortadan kalkmış olacaktır. yapamayan halledemeyen olursa ulaşsın her türlü yardımcı olurum.

Ekli dosyalar

• Screenshot-(2).jpg
    Screenshot-(2).jpg
    185,1 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot-(2).jpg
    Screenshot-(2).jpg
    185,1 KB · Görüntüleme: 54
Oyla:

aakgun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abdulkadir
Cihazım
mi9 pro 5g
Konular
4
Şirket mailin cloud mu yoksa local exchange mi?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

local exchange ve imap denedim şirket mail sunucusunun pop3 özelliği güvenlik sebebiyle kapalı

bundan önce blackberry priv üzerinde blackberry hub kullanıyordum tüm hesaplarım sorunsuzdu
ki halen sorunsuz arasıra eski telefonumu açıyorum tüm hesaplarım sorunsuz çalışıyor

Oyla:

aakgun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abdulkadir
Cihazım
mi9 pro 5g
Konular
4
Sevgili arkadaşlar sorununuzu şu şekilde çözebilirsiniz. SMTP port ayarlarını maili ilk kurmaya başladığınızda manuel olarak kurmaya devam edip ordan gelen giden ayarları bu şekilde veya kendi mailinizin ayarları şeklinde denerseniz büyük ihtimal ile sorununuz %100 çözülmüş olacaktır. sorunun xiaomi ile bir sorunu yok. kısacası doğru bilgi verdiğimizde sorun ortadan kalkmış olacaktır. yapamayan halledemeyen olursa ulaşsın her türlü yardımcı olurum.

ayarları denedim "sunucuya güvenli bir biçimde bağlanılamıyor. (sunucuya bağlanılamıyor.) Connection closed by peer" hatası almaktayım sunucuya bağlanamıyor

Oyla:

aakgun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abdulkadir
Cihazım
mi9 pro 5g
Konular
4
şuan vmware boxer mail programını deniyorum izlenimlerimi paylaşaçağım

Oyla:

trabzoncity

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 4c
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Konular
5
En kısa zamanda bende yardımcı olacağım

Oyla:

caner.h.vural

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
mi 6
Konular
5
ayarları denedim "sunucuya güvenli bir biçimde bağlanılamıyor. (sunucuya bağlanılamıyor.) Connection closed by peer" hatası almaktayım sunucuya bağlanamıyor
Ssl doğrulamayı dogru seçtiğinden eminmisin? Çalışan bir cihazda ki ayarların aynısını yapmayı deneye bilirsin. Sunucu ile iletişimde problem varsa ayarlarında mutlak yanlış birşey var. Zira hepimiz kullanıyoruz

Oyla:

caner.h.vural

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
mi 6
Konular
5
maillerim blackberry hub programı üzerinde kurulu ve hub tam sürüm parasını ödüyorum androidin mail programını kullanmıyorum bu durumda kurumsal exchange mail çalışmıyor imap da denedim olmadı hotmailde ise mail geliyor ama hotmail üzerinden gidemiyor hub da okuduğum mailler bilgisayardaki hotmail sayfasında okunmadı gözüküyor. hotmail adresini android mail programına kurdum gönderdi. kurumsalda ise android mail programıda iş görmedi samsung marka bir androide aynı ayarlarla kurduk çalıştı. blackberry hub da yandex ve gmail sorunsuz çalışıyor bir yerde izin sorunu yaşadığımı düşünüyorum ama bulamıyorum
İmap, çift yönlü protokol, gelen de problem yok gidende varsa giden ayarlarını kontrol et mutlak yanlış yaptığın bir adım var. Kolayı çalışan bir uygulamadan kopya çekmen

Oyla:

aakgun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abdulkadir
Cihazım
mi9 pro 5g
Konular
4
İmap, çift yönlü protokol, gelen de problem yok gidende varsa giden ayarlarını kontrol et mutlak yanlış yaptığın bir adım var. Kolayı çalışan bir uygulamadan kopya çekmen

ayarlarda yanlışlık yok aynı ayarlarla bluemail ve boxer çalıştı dediğim gibi bluemailde yavaşlama ve aşırı pil tüketimi oldu boxer programını ise halen denemeye devam ediyorum. çalışmayan cihaz android sürümüne ait mail programı ve 10 seneye yakın kullanmakta olduğum blackberry hub mail programı esasen android mail çok elzem değil benim için blackberry hub çalışsın yeter sorunun android mail programıyla aynı olduğunu düşünüyorum ama bi türlü bulup çözemedim

Oyla:

aakgun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abdulkadir
Cihazım
mi9 pro 5g
Konular
4
Ssl doğrulamayı dogru seçtiğinden eminmisin? Çalışan bir cihazda ki ayarların aynısını yapmayı deneye bilirsin. Sunucu ile iletişimde problem varsa ayarlarında mutlak yanlış birşey var. Zira hepimiz kullanıyoruz

ayarlar birebir aynı defalarca denedim olmadı

Oyla:
Üst Alt