Yardım Mi6 Mail Sorunu

ckara

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cüneyt
Konular
4
Arkadaşlar Merhaba,
Dün cepport satıcısı üzerinden aldığım Mi6 64Gb versiyon telefonumu teslim aldım. Kendi e-posta uygulamasına şirket mailimi kurdum exchange kabul etmedi, pop3 olarak kurulum yaptım. Gelen mailleri alıyor bir problem yok, fakat gönderdiğim mailler giden kutusunda takılıyor. Sorunu yaşayan var mı? Çözüm için önerebileceğiniz herhangi bişey mevcut mu?

aakgun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abdulkadir
Cihazım
mi9 pro 5g
Konular
4
128gb mi6 aldım. aynı sorundan muzdarip durumdayım. işin kötüsü benim mail sunucu pop3 destekemiyor
bu arada hotmail mailleri geliyor ama gönderilemiyor. yandex ve gmail de problem yok

inşallah kısa sürede çözüm üretirler

Oyla:

Huksilato

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin ALTUN
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Arkadaşlar Merhaba,
Dün cepport satıcısı üzerinden aldığım Mi6 64Gb versiyon telefonumu teslim aldım. Kendi e-posta uygulamasına şirket mailimi kurdum exchange kabul etmedi, pop3 olarak kurulum yaptım. Gelen mailleri alıyor bir problem yok, fakat gönderdiğim mailler giden kutusunda takılıyor. Sorunu yaşayan var mı? Çözüm için önerebileceğiniz herhangi bişey mevcut mu?

Merhaba ;
Ben Microsoft Outllok kullanıyorum ve memnunum. Daha önce kullandığım ve başarılı bulduğum tüm mail uygulamalarından zannımca daha başarılı.

Şirket mail adresi, gmail adresim ve hotmail adresimi sorunsuz olarak kullanıyorum.
Denemenizi tavsiye ederim.

Oyla:

omercevirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Yönetici
Konular
21
Giden posta ayarını 587 olarak düzelttiniz mi?

Oyla:

aakgun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abdulkadir
Cihazım
mi9 pro 5g
Konular
4
maillerim blackberry hub programı üzerinde kurulu ve hub tam sürüm parasını ödüyorum androidin mail programını kullanmıyorum bu durumda kurumsal exchange mail çalışmıyor imap da denedim olmadı hotmailde ise mail geliyor ama hotmail üzerinden gidemiyor hub da okuduğum mailler bilgisayardaki hotmail sayfasında okunmadı gözüküyor. hotmail adresini android mail programına kurdum gönderdi. kurumsalda ise android mail programıda iş görmedi samsung marka bir androide aynı ayarlarla kurduk çalıştı. blackberry hub da yandex ve gmail sorunsuz çalışıyor bir yerde izin sorunu yaşadığımı düşünüyorum ama bulamıyorum

Oyla:

aakgun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abdulkadir
Cihazım
mi9 pro 5g
Konular
4
denemediğim şey kalmadı blackberry hub programındaki mail hesaplarını sildim android epostayı kullandım yinede şirket mailleri çalışmıyor

Oyla:

aakgun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abdulkadir
Cihazım
mi9 pro 5g
Konular
4
çözüm marketten blue mail indirip kullanın

Oyla:

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
HTC mail uygulaması kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok. İsterseniz APK mirror adresinde aratın indirip yükleyin pop 3 ile gelen giden ve bildirimler sorunsuz..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

caner.h.vural

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
mi 6
Konular
5
denemediğim şey kalmadı blackberry hub programındaki mail hesaplarını sildim android epostayı kullandım yinede şirket mailleri çalışmıyor
Şirket mailin cloud mu yoksa local exchange mi?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt