Soru Mi6 kulaklık ses kalitesi hk?

merakci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rami
Cihazım
-
Konular
40
Selamlar. Mi6 cihazını almayı düşünüyorum ama cihazda kulaklık için bir giriş yokmuş. Kutudan çıkan dönüştürücüyle alacağım ses kalitesi, normal girişlerle aynı olur mu? Yani kısaca bilgisayarda YouTube'da dinlediğimiz şarkıyı telefonumuzdan dinlesek aynı ses kalitesini alabilir miyiz?

Birde şöyle bir sorun okudum, şarkı dinlerken uygulamalara girince ses düzeyi azalıp artıyormuş? Genel sorun mu yoksa böyle bir hata yok mu?

En son sorum bazı cihazlarda ses düzeyi kilitli oluyor. Yani en yüksek düzeye aldığında bile ses az oluyor. Rootlu cihazda halledebiliyoruz, Mi6'da bu ses limiti var mı? Varsa düzeltebilir miyiz?

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Dönüştürücüyle alacağınız ses kalitesi aynı diye biliyorum

Buna ne denir bilmiyoeum çünki her kullanıcıda yok bazı kullanıcılarda var bu problem örneğin bende var

Ayarlarda mi ses yükseltici gibi birşey var oradan düzeyler ayarlanıyor kulaklıklar içinde farklı farklı modlar var , iyi forumlar

Oyla:

merakci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rami
Cihazım
-
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dönüştürücüyle alacağımız ses kalitesinde sanırım bir farklılık yokmuş, internette bunun üzerinden kimse bir şey söylememiş ama farklı kullanıcılardan da duymak istiyorum. Cevabınız için teşekkürler.

Bu arada, sorun seni rahatsız etmiyor mu? Çözüm bulamadınız mı?

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Dönüştürücüyle alacağımız ses kalitesinde sanırım bir farklılık yokmuş, internette bunun üzerinden kimse bir şey söylememiş ama farklı kullanıcılardan da duymak istiyorum. Cevabınız için teşekkürler.

Bu arada, sorun seni rahatsız etmiyor mu? Çözüm bulamadınız mı?
Rıca ederim sorun beni rahatsız ediyor tabi rom değiştirince düzeliyor dediler bende rom değiştirmeye çalışacağım

Oyla:

enverdv

Bosch Test Equipment Service Engineer
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enver
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Uzman Tekniker
Konular
20
Xiaomi Mi M6 ANC Noise Cancelling Pro Type-C Kulaklık şeklinde Google'a yazdığınızda istediğiniz kulaklık tipi çıkıyor lakin biraz tuzlu.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Kulaklik ses cikisi donanimsal olarak gayet iyi. Tabiki Dac a sahip cihazlar kadar iyi değil, fakat normal bir kullanıcıyi memnun eder. Fakat suanki Global romlarda sorun var. Ya cihazi alip China Beta tabanli rom kuracaksiniz, yada Global Stabil Miui 8 - 8.2.2.0 kurup (eski sürüm) sorunsuz kullanacaksiniz.
[doublepost=1511192314,1511192195][/doublepost]
Xiaomi Mi M6 ANC Noise Cancelling Pro Type-C Kulaklık şeklinde Google'a yazdığınızda istediğiniz kulaklık tipi çıkıyor lakin biraz tuzlu.

Hocam bu kulakligi kullaniyorum cok memnunun, eğer fazla bass i sevmiyorsaniz tavsiye ederim. Fakat bu kulakliktada Maksimum ses seviyesi düşük, 3.5mm ceviri ile kulaklik bagladiginizda 2-3 tik daha yüksek ses seviyesi elde edebiliyorsunuz. Bu kulaklik, Xiaomi Hybrid Pro HD ye göre ozellikle alt ve orta frekanslarda cok daha iyi, farki cok güzel ortaya koyuyor; Fakat acilmasi icin 20-30 saat kullanmak gerekiyor.

Oyla:

dorteks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi6
Konular
6
Dönüştürücü ile ses kaybı yaşamazsın.

Oyla:

teknolojix26

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
OSMAN
Cihazım
Xiaomi
Konular
9
Sesin azalıp yükselmesi sorununu ben de yaşıyorum. Genel bir problem olsa gerek.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Sesin azalıp yükselmesi sorununu ben de yaşıyorum. Genel bir problem olsa gerek.

Yazilimsal sorun hocam. Yoksa donanim olarak Sd 835 in Ses motoru gayet iyi ve yeterli günlük seviyede. Ses cikis yüksekligi de iyi kulaklikta. Miui 8 - 8.2.2.0 da sorun yoktu fakat sonra cikan her Global Stabil Romda ses sorunu olustu. Ne zaman giderirler kim bilir...

Oyla:

teknolojix26

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
OSMAN
Cihazım
Xiaomi
Konular
9
Yazilimsal sorun hocam. Yoksa donanim olarak Sd 835 in Ses motoru gayet iyi ve yeterli günlük seviyede. Ses cikis yüksekligi de iyi kulaklikta. Miui 8 - 8.2.2.0 da sorun yoktu fakat sonra cikan her Global Stabil Romda ses sorunu olustu. Ne zaman giderirler kim bilir...
Yeni rom'a son 26 saatim kaldı zaten hocam :)

Oyla:
Üst Alt