Mi6 Kısayolları

kavramsal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kavramsal
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
23
- Tuş kilidi sadece yandaki tuştan mı oluyor? Ekrana çift dokunma gibi bir kısayol yok mu?
- Font değiştirilemiyor mu? Bölgeyi Hindistan yapıp denedim ama temalarda sadece zil sesi sekmesi geldi.
- Temalar sadece görsel olarak mı telefonu değiştiriyor, yoksa artan yada azalan özelikler de oluyor mu? Tema değiştirmenin artısı eksisi nedir?
- Whatsapp bildirimini çift parmak aşağı çekmeden ekranda göremiyor muyuz?
- tüm kısayolların olduğu bir link var mıdır?

Şimdiden teşekkürler

Ayrıca Mi6 için kenarları hava yapmayan ekran koruyucu linki paylaşabilir misiniz? Aksesuar önerileri de olabilir.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam merhaba.herşey iyi güzel ama hangi romu kullanıyorsun telefon bilgisini falan da yazsaydın ya :)tuş kilidi yandaki tuşla ama xposed yüklersen yada çift tıkla kilitle uygulamasını kurarsan çift tıklama ile de kilitlersin.bu sitede ustaların kendi ürettiği temalar bazı özelliklerle falan geliyor,zaten temalarda "tema zil sesini kullan"seçenekleri var.whatsapp olayını aşağı çekmeden okuyabilirsin sanırım. Ayarları olması gerek.umarım az da olsa yardımcı olmuşumdur.teli yeni aldıysan sürekli kurcala derim çünki çok fazla şeyi kendin keşfedebilirsin.ve sana tavsiyem mi6 bölümüne girip ordaki konuları incelemen

kavramsal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kavramsal
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam merhaba.herşey iyi güzel ama hangi romu kullanıyorsun telefon bilgisini falan da yazsaydın ya :)tuş kilidi yandaki tuşla ama xposed yüklersen yada çift tıkla kilitle uygulamasını kurarsan çift tıklama ile de kilitlersin.bu sitede ustaların kendi ürettiği temalar bazı özelliklerle falan geliyor,zaten temalarda "tema zil sesini kullan"seçenekleri var.whatsapp olayını aşağı çekmeden okuyabilirsin sanırım. Ayarları olması gerek.umarım az da olsa yardımcı olmuşumdur.teli yeni aldıysan sürekli kurcala derim çünki çok fazla şeyi kendin keşfedebilirsin.ve sana tavsiyem mi6 bölümüne girip ordaki konuları incelemen

Yok neyse ki bir arkadaş yeni bişe yazmış da kilit olayını çözdüm. Ana ekrana kilit simgesi ekleniyormuş, iyi oldu. Diğer sorularım baki ama :)
Telefon Mi6 Global 8.5 Kararlı

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Yok neyse ki bir arkadaş yeni bişe yazmış da kilit olayını çözdüm. Ana ekrana kilit simgesi ekleniyormuş, iyi oldu. Diğer sorularım baki ama :)
Telefon Mi6 Global 8.5 Kararlı

Mi6 ile ilgili herşey burda :)

Xiaomi Mi6

Üst Alt