mi6 kasıyor yardım !

Bhllclk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Behlül
Cihazım
Mi5
Konular
2
mi 6 kullanıyorum telefonda hiç bir problem yoktu ancak son bir kaç gündür kasılmalar donmalar meydana geldi kilit tuşuna basıyorum ekran açılmıyor parmak izini okumuyor gelen çağrı ekranda gözükmüyor. miui 9.0.1.0 kullanıyorum yardım ederseniz sevinirim

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
mi 6 kullanıyorum telefonda hiç bir problem yoktu ancak son bir kaç gündür kasılmalar donmalar meydana geldi kilit tuşuna basıyorum ekran açılmıyor parmak izini okumuyor gelen çağrı ekranda gözükmüyor. miui 9.0.1.0 kullanıyorum yardım ederseniz sevinirim
Romla alakalı olabilir hocam yeni güncellemeyde düzelir yada ayarlar depolama önbellek verilerini silersen telefon rahatlar

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Yedeğiniz varsa twrp recovery üzerinden wipelerini yapın hocam cihazın durum değişmezse bootloader kilidiniz açıksa mi flash ile farklı bir sürüm rom kurup deneyin.

Oyla:

Bhllclk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Behlül
Cihazım
Mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme geldikten sonra oldu kardeş yeni güncelleme gelince duzelmezse yaparım

Oyla:
Üst Alt